Bugun...

Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar! Yerel seçimle ilgili bomba sözler

Tarih: 30-09-2018 18:23:58 + -

Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar! Yerel seçimle ilgili bomba sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Kızılcahamam kampında yerel seçimle ilgili son dakika açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, 'Türkiye ekonomik sabotajın üstesinden gelecektir' dedi. Bahçeli ayrıca, 'Uyuşturucu konusunda bize kimse ayar veremez' diye konuştu. Yerel seçimde ittifak için önemli mesajlar veren Bahçeli, 'MHP hiç kimseye muhtaç ve mecbur değildir. Birinci partiyiz her ilde aday çıkaracağız sözlerine de gerek yoktur. Biz her şeyin farkında ve bilincindeyiz' dedi. Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Merkez Bankası ve PPK gecikmeyle de olsa devreye girerek bağımsızlık vasfını gösterdiler. Faizdeki yükseliş milletimizi rahatsız etmiştir. Türkiye ekonomik türbülansta şiddetli sallanırken bundan faydalanmaya çalışanlar mutlaka afişe edilmelidir.

Döviz artarken etiketleri kahredici şekilde yükseltenler döviz düşerken aynı şekilde fiyatları indirecekler mi? Fırtınanın şiddeti ne kadar yüksek olursa olsun dayanacağız.

Türkiye ekonomik sabotajın üstesinden gelecek yaralarını saracaktır. Faiz ve kur ateş saçarken "hükümet yıpranır mı" tartışmasına girmek gayri milliliktir.

Biz CHP gibi davranamayız. Türkiye kaybederse hepimizin kaybedeceğini biliriz. Cumhurun ittifak tercihine sadakat gösteririz. Millet ne diyor ona bakarız.

MHP'NİN AF TEKLİFİ: (Af teklifi) Uyuşturucu konusunda bize kimse ayar veremez. Amacımız FETÖ'cü hakim ve savcıların verdiği talimatları gidermektir. Teklifimiz ne genel ne de özel aftır.

YEREL SEÇİMDE İTTİFAK: MHP hiç kimseye muhtaç ve mecbur değildir. Birinci partiyiz her ilde aday çıkaracağız sözlerine de gerek yoktur. Biz her şeyin farkında ve bilincindeyiz. Siyasi güçlerin yarışma ve rekabetine girilirse oradan bir sonuç çıkmayacağını da biliriz. Her ilden aday çıkarmak her partinin hakkıdır.

Muhabbet edeceksek ederiz ama resmi görüşmeleri sulandırmanın manası yoktur. Biz Cumhur ittifakına taktiksel bakmıyoruz. Cumhur ittifakı cumhurun iradesine dayanmaktadır. Cumhur ittifakı yaşayacak, dosta ve düşmana mesaj olacak.

Etiketler :

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
    Komik
    Bebişler
    Yurdum İnsanı
    Fantastik
    ATATÜRK
  1. Komik
  2. Bebişler
  3. Yurdum İnsanı
  4. Fantastik
  5. ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
    KARSLILAR EDİRNE VALİSİNİ İSTİFAYA DAVET ETTİ.
    İSİAD DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAYİ SİTESİNİ KURUYOR
  • IĞDIR İL KÜLTÜR MÜDÜRÜ OSMAN AYYILDIZ
    resim yok
    DÜNYA KARAPAPAK TÜRKLERİ KURULTAYI
    BİZ KARAPAPAK TÜRKLERİYİZ
    DÜNYA KARAPAPAK TÜRKLERİ azerbaycan
  1. KARSLILAR EDİRNE VALİSİNİ İSTİFAYA DAVET ETTİ.
  2. İSİAD DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAYİ SİTESİNİ KURUYOR
  3. IĞDIR İL KÜLTÜR MÜDÜRÜ OSMAN AYYILDIZ