Tarih: 20.05.2024 18:28

19 Bayramına Göle'de Halkın katılımı büyüktü

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı,  dün tüm yurt genelinde olduğu gibi Ardahan’ın Göle ilçesinde de coşkulu törenlerle kutlandı. 

Göle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği bayram kutlamaları sabah saatlerinde kapalı spor salonunda başladı. İlk ve orta dereceli okulların hazırladıkları oyunlar katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Atatürk sevgisi, Göle’de sokaklara taştı

Cumhuriyet Halk Partili Göle Belediye başkanı Gökhan Budak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında vatandaşlarla ellerindeki Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Göle halkının yoğun ilgi gösterdiği fener alayı yürüyüşe Göle Kaymakamı Yunus Emre Fırat’ta katıldı.

Göle Belediye başkanı Gökhan Budak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı. “Sabah saatlerinde İlçe Milli eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına katılım sağlayarak, coşkuyla kutladık. Gençlerimizin madalyalarını takdim ettik. İyi ki varsın Göle” açıklamasında bulundu.

Ömer TURAN/Göle/Siyasal Birikim 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —