-
BIST 100
16140,04%-0,12
-
DOLAR
44,31% 0,25
-
EURO
50,81% 0,01
-
GRAM ALTIN
6689,51% -2,32
-
Ç. ALTIN
11133,53% -2,89
Gıda Bankası Yardımlarını Sürdürüyor
Gıda Bankası Yardımlarını Sürdürüyor
GIDA BANKASI YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Beylikdüzü Belediyesi, bünyesinde bulunan Gıda Bankası aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıdadan bakliyata, sebze ve meyveden süt ürünlerine kadar çeşitli malzemeleri ulaştırmaya devam ediyor. Türkiye’de ekonomik krizin arttığı ortamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Veren elin alan eli görmediği bir sitemi kurgulayarak oluşturduğumuz bu dayanışma ağıyla Beylikdüzü’nde ihtiyaç sahibi komşularımızın yardımına koşmaya, onları yalnız bırakmamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının hayatına dokunan hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Belediye bünyesinde bulunan Gıda Bankası; kuru gıdadan bakliyata, sebze meyveden süt ürünlerine kadar çeşitli malzemeleri ve Yaşam Bahçesi’nde hasat edilen ürünleri buradan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Sosyal incelemeler sonucu tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Gıda Bankası’na gelerek alışverişlerini yapabiliyor.
“KENDİ KENDİNE YETEBİLEN BİR BELEDİYEYİZ”
Türkiye’de ekonomik krizin arttığı ortamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “İlçedeki dayanışma ruhunu güçlendirerek vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Gerek ayni yardımlar gerek Yaşam Bahçesi’nde hasat ettiğimiz ürünlerle kendi kendine yetebilen bir belediye olarak komşularımızla dayanışmayı sürdürüyoruz. Veren elin alan eli görmediği bir sitemi kurgulayarak oluşturduğumuz bu dayanışma ağıyla Beylikdüzü’nde ihtiyaç sahibi komşularımızın yardımına koşmaya, onları yalnız bırakmamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi Gıda Bankası hizmetiyle ilgili bilgi almak, başvuru ya da bağış yapmak için 444 09 39 numaralı çağrı hattını arayabilirler.
Haber: Duygu CANKO
Çekmeköy KAISİAD, Sahur Programında “Birlik Mesajı Verildi
‘Kral Dairesi’ Cennet Sahnesi’nde Prömiyer Yaptı
Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
3. Geleneksel Çanakkale Geçilmez Satranç Turnuvası’nda Hamleler Konuştu
Esenyurt’ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin “Minnet ve Vefa” İftarı
Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı
Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.
İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu
Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...
Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu
Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi
BTP'den İran açıklaması
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Yükleniyor





















