Tarih: 11.08.2024 17:08

Kaburgacı Ziyafettin Usta Restorant Mimarova'da İlgi Odağı Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Yemek sektöründe Mimarova'da hizmete başlayan Kaburgacı Ziyafettin Usta Restoran’ın kaliteli hizmetleri bölgenin en çok beğenilen mekanların ön sırda yerini aldı.

Konu hakkında Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan Kaburgacı Ziyafettin Usta Restoran’ın kurucularından Akademisyen ve Siyasetçi Dr. Ömer TERZİ, Büyükçekmece Mimarova'da muhteşem bir restoranı hayata geçirdik. Muhteşem dekorasyonu ve deniz manzarası ile gelenleri büyüleyen bu mekanı oldu dedi.

İstanbul’da toplam 3 şubesi olan mekanın sahiplerinden Dr. Ömer TERZİ, hedeflerinin Türkiye'nin en iyi ve iddiali lezzetlerini sunan bir mekana dönüşmek olduğunu belirten Kurucu Dr. Ömer TERZİ;  Mekan gerek konsepti gerekse sunduğu lezzetleri ile ön plana çıkıyor. Ayrıca mekan 2500 m² kapalı 2000m² ise açık alana sahip, çocuk oyun alanı, teras, kapalı localar ve özel toplantı salonlarını da içinde barındırıyor dedi.

Terzi, ortaya çıkardıkları bu harika mekanda tüm hemşehrilerini ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade eden Dr. Ömer TERZİ, Mekan et üzerine hizmet vermekte ve birbirinden güzel lezzetler sunmaktadır dedi.

Yağmur KÜPELİ/İstanbul/Siyasal Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —