-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Adıyamanlılar Vakfı’ndan Gönülleri Buluşturan İftar
Adıyamanlılar Vakfı’ndan Gönülleri Buluşturan İftar
Adıyamanlılar Vakfı’ndan Gönülleri Buluşturan İftar
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul’da faaliyet gösteren Adıyamanlılar Vakfı, geleneksel iftar buluşmalarının 25.’sini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Bağcılar’daki vakıf genel merkezinde düzenlenen programa yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İftar sofrası, siyaset, iş dünyası, akademi ve sivil toplum kuruluşlarından önemli isimleri bir araya getirdi.

“MANEVİYAT VE DAYANIŞMA SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİLER”
Adıyamanlılar Vakfı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ramazan ayının bereketini paylaşmak için düzenlenen programa; AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Hasan Hüseyin Göksu, Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Vakfın kurucu üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, iş insanları ve gönüllüler de bu özel gecede bir araya geldi.

“RAMAZAN’IN BEREKETİNİ VE PAYLAŞIM RUHUNU YAŞADIK”
Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Hasan Hüseyin Göksu, programda yaptığı konuşmada, iftar sofralarının sadece yemek paylaşımı değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin güçlendiği önemli buluşmalar olduğunu vurguladı. Göksu, “Vakfımızın 25. Geleneksel İftarında hemşehrilerimizle ve dostlarımızla bir araya gelerek gönül soframızı paylaştık. Ramazan ayının bereketini, dayanışmasını ve paylaşım ruhunu yaşadık. Bu güzel buluşmaya katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Geleneklerimizi ve kültürümüzü yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

“BİRLİK VE KARDEŞLİK VURGUSU”
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da programda birer konuşma yaparak birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Adıyamanlıların geleneklerine bağlılıklarını takdirle karşıladıklarını belirten belediye başkanları, Adıyamanlılar Vakfı’nın sosyal dayanışma çalışmalarının önemine vurgu yaptı.
Adıyamanlılar Vakfı’nın düzenlediği bu anlamlı iftar programı, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliği pekiştiren özel bir geceye dönüştü.
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Yükleniyor





















