-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,36% 0,04
-
EURO
51,35% 0,09
-
GRAM ALTIN
6353,13% -1,09
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Alagöz Derneğinin Geleneksel KAZ Gecesi Muhteşemdi.
Ardahan Merkez Alagöz Derneği 07 Şubat’taki KAZ gecesinnde katılımcılar doyasıya halay çekti
Kurulduğu günden beri göz dolduran Buluşma geceleri yapan Ardahan Merkez Alagöz Derneği 07 Şubat’taki KAZ gecesin yoğun ilgi ve katılım içerisinde gerçekleşti.
Ardahan ve yöresine ait lezzetli, Lavaş, Çeçil, Turşu KAZ Eti Pilav ve yöresel yemeklerin, ikram edildiği gecede sahne alan, Kafkas halk dansları oyun ekibinin sergilediği bir berinden güzel oyunlar geceye renk kattı.
YÖNETİM KURULU TAKTİR TOPLADI
Yoğun katılım ve ilginin yaşandığı Geleneksel kaz gecesinde Kurucu Başkan Çekmeköy Belediye Başkanı kapıda karşılayan Dernek Başkanı Hilmi Akçay ve Yönetim Kurulu üyeleri gece boyunca hiç oturmadan konuklarına, hemşerilerine ve köylülerine hizmet etmeleri takdir topladı.
Sunuculuğunu Fatih Özen’nin yaptığı geleneksel kaz gecesinde sahne alan Halk Müzik Sanatçısı Adem Baysal, söylediği bir birinden güzel yöresel türkülerle katılımcılara ve Alagözlülere saatlerde doyasıya halay çektirdi.
BAŞKAN HİLMİ AKÇAY TEŞEKKÜR ETTİ

Gecenin açılışında yoğun katılım ve ilgiden dolayı konuk ve hemşerilerine ve köylülerine teşekkür eden Alagöz Dernek Başkanı Hilmi Akçay, dernek binası almak için destek istedi.
Başkan Hilmi Akçay konuşmasında Alagöz Köyü Derneğinin düzenlediği Geleneksel Kaz Gecesine hoş geldiniz hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü;
Sn. konuklar kıymetli hemşerilerim bizleri bir çatı altında toplamak, birlik ve beraberliğimiz sağlamak için Alagöz Derneğinin Kurucu Başkanı, kurucularına, bu güne kadar Başkanlık ve Yöneticilik yapan arkadaşlara ve derneğin yaşamasında katkı sunan köylülerime teşekkür ediyorum.
Bu güzel buluşmamız için aylardır gecenin organize eden yönetim kurulu arkadaşlarıma ve geceye maddi manevi destek sunan Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum
Yaklaşan Ramazan ayının barışa, kardeşliğe, dostluğa vesile olmasını diliyor, her ramazanda olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaçlı köylülerimizin yayınında olacağız.
Dernek olarak her zaman eğitime öğretime çok önem verdik. B anlamda yükseköğrenim gören öğrencilerimiz için her yıl burs veriyoruz.
2025-2026 Eğitim ve Öğretim yılında yine 25 ihtiyaçlı öğrencimize burs verdik.
Dernekçilikte kiracı oldunmu yapacağınız projelerin çoğunu hayata geçiremiyorsunuz.
Bu nedenle Alagöz köyümüzün gurbetteki bir evi, ölümlerde bir tazeye evi, toplantılar için bir dernek binasına ihtiyaç vardır.
Bu nedenle geceden sonra Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte başta Çekmeköy Belediye Başkan Orhan Çerkez olmak üzere dostlarımızı, hemşehrilerimizi ve özellikle köylülerimizi ziyaret edeceğiz. Bu konuda hepinizden destek bekliyorum.
katılıp renk katıp bizlere destek sunduğunuz için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor. tekrar hoş sefa geldiniz.
KURUCU BAŞKAN ÇERKEZ BİRLİĞİNİZ BOL OLSUN

Daha sonra mikrofona davet edilen Alagöz Derneğin Kurucu Başkanı ve Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Bu gün burada çocukluk arkadaşlarımla, köylülerimle buluşmanın gururunu yaşıyorum. Her zaman bir olun güçlü olun köyümüzün sesi gür çıksın. Hilmi Başkanının Dernek binası alma kampanyasını destekliyorum üzerime ne düşerse yapmaya hazırım.
Geceye Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Kars Ardahan Iğdır KAR DER Başkanı Okan Kılıç İstanbul Ardahan İl kütür ve Turizm Dernek başkanı Deniz Aydemir, Kaçkar Tv Yönetim Kurul Üyesi Serhat Birikim Yayınımlarının kurucusu Mustafa Küpeli, Ataşehir Belediyesinden Turgay Kılıç, ,İsviçre’den, Almanya'dan, Çorlu’dan, Bursa’dan ve Alagöz köyünden çok sayıda katılım oldu.












Turan AKTÜRK/İstanbul/Serhat Birikim
Nöbetçi Kitaphaneye Hayran Kaldılar
Çocuk İstismarı Davasında Karar
Skandal İddia! RUHSAT YOK, İNŞAAT TAM GAZ!
Dağ’dan Katılımcı Yönetim İçin Güçlü Mesaj
Su Kaynakları Ve Yönetimi Paneli Düzenlendi
Valilikten İddialara Net Yanıt
Liderlerden Kritik Görüşme
Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor
Minderde Çifte Bronz Gururu
Mobil Tehditlerde Büyük Artış
Şehit Haberi Yürekleri Yaktı
Tek Gross’un Açılışı Çerkezköy’de Heyecan Yarattı
Kaderine Terk Edilen, Şehit Okulu İçin Acil Çözüm Çağrısı..
Yılların Elektrik Sorunu Nasıl Çözüldü
Kuraklık Alarmı Tarımı Tehdit Ediyor
Gençlere Büyük Destek Aileye Güçlü Adım
Yerli Patent Başvuruların Ne Durumda?
Kardeşlik Acısı Yürekleri Yaktı…
Kapı Kilitlerinde Yeni İnceleme Süreci Başladı
Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin 7 Yıllık Elektrik Sorunu Çözüldü!
Başkan Yardımcısı DOĞRU; "Nevruz Barışın, Umudun Bayramıdır
Ergenekon’dan Nevruz’a: Ortak Mirasın Milli Bayramı
Potanın Perileri Dünya Sahnesine Hazır
Başkan Erol ÖGEDİK: “NEVRUZ”, Umudun, Barışın Kardeşliğin Elçisidir.
İş İnsanı Adem TOPRAK: “NEVRUZ” Berekettir, Dostluk ve Kardeşliktir
İş İnsanı Ertürk KILIÇ; 'NEVRUZ' Yeniliğin, iyiliğin, Bayramıdır
Başkan Nasrettin BAVAŞ; "NEVRUZ" çoçukluğumuzun Unutulmaz Bayramıdır
Mali Müşavir Başkan vekili Turgut TARLIĞ, NEVRUZ Çocukluk Bayramımızdır
Eğitimci Bahattin DURMUŞ; "NEVRUZ" Baharın Müjdecisidir
Emin ALAGÖZ: "NEVRUZ" Bereketin Barışın Kardeşliğin Bayramıdır
Yükleniyor





















