Tarih: 25.09.2024 11:20

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Facebook Twitter Linked-in

Artar; Kalıcı Ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız

TÜRKİYE YEREL BASIN BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI NEZİR KARAYÜN’DEN ZEKERİYA ARTAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Zekeriya Artar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Büyükçekmece’nin eğitim altyapısına yönelik birçok konu ele alındı. Artar, yeni görevinde eğitimde kaliteyi artırma hedeflerine değinirken, Karayün de Türkiye Yerel Basın Birliği olarak eğitimi desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

“EĞİTİMDE BÜYÜKÇEKMECE İÇİN YENİ HEDEFLER”

Ziyaret sırasında Zekeriya Artar, Büyükçekmece’de eğitim alanında önemli projelere imza atma kararlılığını vurguladı. “Büyükçekmece’nin eğitimde hak ettiği seviyeye ulaşması için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Mesleki Eğitim Merkezi’nde yaşanan sıkıntıları da kısa sürede çözüme kavuşturacağız,” diyen Artar, ilçede mesleki eğitimin hız kazanacağını belirtti.

“AKSAKLIKLARIN ÜZERİNE TİTİZLİKLE GİDECEĞİZ”

Artar, “Büyükçekmece'de eğitimi daha çağdaş ve ileri bir noktaya taşıyacağız. Mesleki eğitim merkezlerimizdeki aksaklıkların üzerine titizlikle eğilip, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize en uygun eğitim ortamını sağlayacağız. Eğitimde kalıcı ve uzun soluklu projelerle ilçemizi Türkiye’de örnek alınan bir konuma getireceğiz,” dedi.

“TÜRKİYE YEREL BASIN BİRLİĞİ’NDEN TAM DESTEK”

Nezir Karayün, Zekeriya Artar’ın başarılarının geçmişten bugüne dikkatle takip edildiğini belirtti. Zekeriya hocamızın Silivri’deki başarılı çalışmalarını yakından izledik ve takdir ettik. Şimdi Büyükçekmece için de aynı azim ve kararlılıkla çalışacağından hiç şüphemiz yok. Türkiye Yerel Basın Birliği olarak eğitime her daim destek olmaya devam edeceğiz, Karayün, Türkiye genelindeki yerel basının eğitim ve toplumsal kalkınma projelerine büyük önem verdiğini ifade ederek, “Medyanın gücüyle eğitimde farkındalık yaratmayı sürdüreceğiz. Büyükçekmece’nin eğitimde öncü bir ilçe olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız,” şeklinde konuştu.

“GELECEK NESİLLER İÇİN SAĞLAM ADIMLAR”

Ziyaret sırasında, Artar’ın mesleki eğitim merkezlerinin sorunlarını çözme ve Büyükçekmece’de eğitimi en üst seviyeye çıkarma yönündeki hedefleri öne çıktı. Nezir Karayün ise bu hedeflerin gerçekleşmesi için toplumun her kesiminden destek gerektiğine dikkat çekti. "Eğitim, yalnızca bir kurumsal sorumluluk değil, topyekûn bir milletin geleceği için en önemli yatırımdır. Büyükçekmece’de başlatılacak projelerle gençlerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olacağız," diye ekledi.

Zekeriya Artar ise Karayün’e teşekkürlerini sunarak, “Kıymetli Genel Başkanımız Nezir Karayün’ün ziyaretinden büyük onur duyduk. Kendisine ve Türkiye Yerel Basın Birliği’ne destekleri için minnettarız. Büyükçekmece’de el birliğiyle güzel işlere imza atacağız,” dedi.

Haber: Zeynep ÇAĞLAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —