-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Avcılar’ın Genç Başkanı Çaykara Görevi Devraldı
Avcılar Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşti.
31 Mart Yerel seçimlerinde rekor oyla Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara devir teslim töreniyle görevi Turan Hançerli’den devraldı.
Çaykara mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldıktan sonra Avcılar Belediye Başkanlığı binasına geldi. Başkan Çaykara’yı belediye binası önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kalabalığa kısa bir konuşma yapan Çaykara daha sonra devir teslim töreni için başkanlık makamına çıktı. Başkanlık makamında gerçekleşen törende Turan Hançerli, Çaykara’ya görevi devretti.
“Şimdi hizmet zamanı!”
Devir teslim töreninde konuşan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara; “Kıymetli belediye başkanım ve değerli büyüğüme teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı çıkan sonuçların aslında bizim için önemli bir anlamı var. 22 yılın sonunda vatandaşlarımız bize “Artık Türkiye sosyal demokrat bir anlayışla yönetilmeli, hizmette insanlar ayrıştırmamalı” demiştir ve büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bizler Avcılar’da yaşadığımız başarıyı, İstanbul’da yaşadığımız başarıyı, Türkiye’de yaşadığımız başarıyı, 5 yıl boyunca taçlandıracağız. Vatandaşlarımızın önüne bir dahaki seçimlerde daha kıymetli hizmetler yaparak, hazır vaziyete çıkacağız. Hepinizin huzurunda beş yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Biz bir takımız, bir ekibiz. Bizler bu bayrağı ileriye taşıyacağız. Yolumuz açık olsun. İstanbul’un muhafızı Ekrem İmamoğlu başkanımızla birlikte burada çok daha önümüz açık. Çok daha iyi hizmetler yapacağımız muhteşem bir döneme başlıyoruz. Sizleri mahçup etmeyeceğimiz bir 5 yıla başlıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“Koltuğu CHP’li bir başkana teslim etmekten onur duyuyorum”
Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanına koltuğu teslim etmekten onur ve gurur duyduğunu belirten başkan Turan Hançerli de; “Beş yıl 450 bin nüfuslu Avcılar’a hizmet ettik. Çalışma arkadaşlarımın her birine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte inanıyorum ki Avcılar’a çok iyi hizmetler sunacaksınız. İnanıyorum ki sosyal demokrat bir anlayışla hiç kimseyi ayırmayan, eşitlikçi bir şekilde yöneteceksiniz. Avcılar mutlu olacak. Başkanımın her daim yanında olacağım, hayırlı olsun” dedi.
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Yükleniyor





















