Tarih: 04.06.2024 18:21

Aynur Ekmekçi Çadırcı, CHP Esenyurt Kadın Kolları Başkan Adayı

Facebook Twitter Linked-in

 Çevresinde sevilen sayılan Aynur Ekmekçi Çadırcı, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantı ile Kadın Kolu Başkan Adaylığını açıkladı. 

Kadınların birlikteliği ve dayanışmasının önemine vurgu yapan Aynur Ekmekçi Çadırcı, "Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığımızda Kadın Kolları Başkanlığı Adaylığımı kadın arkadaşlarımla birlikte açıkladım. Yanımda olan Kadın Kolları Başkanımız Emine başkanıma, İlçe Başkan yardımcımız Fırat başkanıma ve yanımda olan kadın arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yolumuz kadınların birlikteliği ile aydınlanacak. Kadınlar birleşe birleşe kazanacağız." diyerek konuşmaların şöyle sürdürdü; 

“KADINLAR SİYASET SAHNESİNDE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YER ALMALI”

            Adaylık açıklamasında CHP Esenyurt Kadın Kolu Başkanı Emine Polat, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Fırat Erdem, Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Çınar ve çok sayıda kadın partili de yer aldı. Çadırcı, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, kadınların siyaset sahnesinde daha güçlü bir şekilde yer alması gerektiğini belirtti.

“AYDINLIK YARINLAR KADINLARIN BİRLİĞİ İLE GELECEK” 

            CHP Esenyurt Kadın Kolu Başkan Adayı Aynur Ekmekçi Çadırcı, kadınların güçlenmesi ve toplumda hak ettiği yeri alması için çalışacağını vurguladı. Çadırcı, kadınların birlikteliğiyle daha aydınlık bir geleceğin mümkün olduğunu ifade ederek, adaylık sürecinde tüm kadınlardan destek beklediğini söyledi.

            Aynur Ekmekçi Çadırcı'nın adaylık açıklaması, partililer ve basın mensupları tarafından ilgiyle takip edildi. Toplantı sonunda Çadırcı, desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Yağmur KÜPELİ/Esenyurt/Siyasal Birikim 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —