-
BIST 100
16316,60%0,39
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,21% 0,35
-
GRAM ALTIN
7091,11% -0,30
-
Ç. ALTIN
11574,13% -0,09
Bakan Işıkhan Konya'da ziyaretlerde bulundu
Bakan Işıkhan Konya'da ziyaretlerde bulundu
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı kapsamında Konya’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Çelik, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Osman Çelik ve İsmail İlhan Hatipoğlu, Karatay Belediyesi’ni ziyaret etti.
KONYA (İGFA) - Bakan Vedat Işıkhan Karatay Belediyesi’nin güçlü mali yapısını, yatırımlarını ve hizmetlerini övgüyle karşıladı. Bakan Işıkhan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Hasan Kılca desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kılca, Karataylıların geleceği için gayretle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Ziyarete ayrıca, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı ve Meryem Göka, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Dr. Raci Kaya, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, SGK Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Emrah Keleş, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci, Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Taşkent Belediye Başkanı Mehmet Acar, Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner ve Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan da katıldı.
HASAN KILCA DETAYLI BİR SUNUMLA KARATAY’I ANLATTI
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ziyaretlerinden dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılarına teşekkür etti. Kılca, ziyarette ilçede gerçekleştirilen yatırımlar, projeler ve belediyenin mali yapısı hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirerek Karatay’ı anlattı.
YATIRIM ALANINDAKİ BAŞARIMIZ MALİ DİSİPLİNDEN GEÇİYOR, HEDEFİMİZ BORÇLANMADAN BÜYÜMEK
Başkan Kılca, belediyenin mali disiplininden de bahsederek, “Belediyemiz, borçsuz bir belediye olarak, tüm yatırımlarını öz kaynaklarıyla gerçekleştiriyor. Bu da projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmemize olanak sağlıyor. Belediyemizin mali yönetimi, tüm Karataylıların geleceği için en iyi şekilde yönetilmektedir. Yatırım alanlarındaki başarımızı, mali disiplinle destekliyoruz ve bu sayede borçlanmadan büyüyerek, Karatay’ı daha güçlü bir ilçe yapmak için yol alıyoruz. Öte yandan Bakanımızın ziyaretleri vesilesiyle birlikte olduğumuz Akören, Yalıhüyük, Taşkent, Hadim ve Güneysınır Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, değerli çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
BAKAN VEDAT IŞIKHAN’DAN KARATAY’A ÖVGÜ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Başkan Kılca’nın yaptığı kapsamlı sunumu dikkatle dinledi ve Karatay Belediyesi’nin güçlü mali yapısını, yatırımlarını ve hizmetlerini övgüyle karşıladı.
Vedat Işıkhan, Karatay Belediyesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek; “Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin sizin gibi değerli yöneticilere ihtiyacı var. Karatay Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yürüttüğü projeler ve yatırımlar gerçekten örnek teşkil ediyor. Karatay Belediyesi’ni çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Belediyelerin vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelere öncülük etmesi, ülkemizin geleceği için son derece önemli. Hükümet olarak, yerel yönetimlere her zaman destek vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
BAKAN IŞIKHAN KARATAY ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Bakan Vedat Işıkhan, Başkan Kılca ve beraberindeki heyet, Karatay Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantının ardından Karatay esnafını da ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Bakan Işıkhan, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretinin ardından ise Bakan Işıkhan, Hasan Kılca ve beraberindeki heyet son olarak Mevlana Müzesi’ni gezdi.
Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı
Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.
İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu
Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...
Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu
Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi
BTP'den İran açıklaması
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Yükleniyor





















