Tarih: 26.01.2024 23:12

Balçeşmeliler Derneği Kaz Gecesi'nde Buluşturacak

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi Esenyurt'ta bulunan Kocaeli Darıca'da da şubesiyle hizmet eden Ardahan İli Göle ilçesi Balçeşmeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Geleneksel kaz gecesini 3 Şubat’ta yapacak.

BALÇEŞME (LELEVARGİNİS) 3 ŞUBAT’TA BULUŞACAK

Ardahan Derneklerinin içindi hizmetleriyle kendisinden söz ettiren Ardahan ili Göle ilçesi Balçeşme (Lelevarginis) Derneği 3 Şubat’ta yapacakları kaz gecesinde Gurbetteki köylülerini ve hemşehrilerini buluşturacaklar.

BAŞKAN İBRAHİM BAYKARA 3 ŞUBAT’TA BEKLİYORUZ

Gece hakkında açıklamada bulunan Balçeşmeliler (Lelevarginis) Dernek Başkanı İbrahim Baykara,  Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Kaz gecemizi bu yıl 3 Şubat Cumartesi günü Kocaeli’nin Darıca ilçesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapacağız bütün dostlarımız köylülerimiz ve hemşehrilerimiz gecemize davetlidir dedi.

 “2014 yılında kurulan derneğimizin 10.yılında köylülerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla 3 Şubat 2024 tarihinde büyük buluşmayı gerçekleştireceklerini diye getiren Başkan İbrahim Baykara,   Balçeşmeli sanatçılarımız Mehmet Kollik, Recep İdiğ, Mahsun Karakurt, Hikmet Karakurt, Nazim İdiğ ve O ses Türkiye yarışmalarına katılan Murat Boz ile Rıdvan Çelenk ile unutulmaz bir gece yaşayacağımıza inanıyoruz”  dedi

Toplumun hassasiyetlerine dikkat eden bir dernek olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Baykara, “Hemşerilerimizden liyakat sahibi, dürüst ve işine sadık insanlar hangi siyasi partiden olursa olsun bu hemşerilerimizin yanında yer almamız kaçınılmazdır. İl, ilçe ve köylerimizi daha yaşanılabilir hale getirmek, havasını, suyunu, ormanını, doğasını koruyup kollamak kendimiz ve geleceğimiz için halkımızla birlikte görev edinmeliyiz. İnsanları bir arada tutmak, acı ve tatlı gününü paylaşmak derneklerin önceliği olmalıdır” dedi.

Yağmur KÜPELİ/İstanbul/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —