Tarih: 20.12.2023 15:18

Başkan ARAS; Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinliğine Davet Etti

Facebook Twitter Linked-in

Sarıkamış Dramının 109. Yılında konuşan Esenyurt Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Cemalettin Aras, İlçemizde misafir olan 90 bin şehidimizi unutmayacağız unutturmayacağız. Dedi.

ESENLURT’TA ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜK

Esenyurt Belediyesiyle orta düzenlediğimiz Sarıkamış Şehitleri anma etkinliği çerçevesinde Esenyurt ilçesine şehitleri andık diyen Esenyurt Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Cemalettin Aras, Ardından Esenyurt Kültür merkezinde Sarıkamış şehitleri anma etkinliği yaparak şehitlerimizi şanlarına yakışır bir şekilde andık dedi.

Kurulduğundan beri Esenyurt Sarıkamış Derneği her yıl Sarıkamış şehitlerini andığını dile getiren Başkan Cemalettin Aras, dernek olarak bölemezdeki bütün olaylara duyarlık gösteriyoruz. Dedi.

Etkinlik çerçevesinde Sarıkamış Şehitleri için mevlit okuttuk. Mevlit sonrası katılımcılara Sarıkamış dıramının acıların anlatmaya çalıştık. Diyen Başkan Aras, Yeni nesil Sarıkamış dramını daha iyi anlamaları için hep birlikte bir şeyler yapmamız gerekir. dedi

06-07-08 OCAKTA ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEĞİZ

Bu yıl 05-06-07 Ocak’ta Sarıkamış’ta yapılacak Türkiye şehitleriyle yürüyor anma etkinliğinin 109. Yılında, Esenyurt Sarıkamış Derneğinin Yönetim Kurulu üyelerinin organize ettiği Sarıkamış’a yolculuk programımızda Esenyurt ve İstanbul’da yaşayan Sarıkamış’lı hemşerilerimiz ve şehit yakınlarını Esenyurt Belediyesinden aldığımız otobüslerle Sarıkamış’a götürüp şehitler için hep birlikte yürüyeceğiz.

Burhan AYDIN/Esenyurt/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —