-
BIST 100
16081,53%-1,27
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,73% -0,40
-
GRAM ALTIN
7254,96% 0,69
-
Ç. ALTIN
11659,19% -0,88
Başkan Çalık; Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı
BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ SOSYAL TESİS: GÜRPINAR SOSYAL TESİSİ YAKINDA AÇILIYOR
BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ SOSYAL TESİS: GÜRPINAR SOSYAL TESİSİ YAKINDA AÇILIYOR
Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor. Gürpınar Mahallesi’nde yapımı süren Gürpınar Sosyal Tesisi, kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak.
Yağmur KÜPELİ/Beylikdüzü/Siyasal Birikim
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yapım aşamasında olan tesisin bulunduğu Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.
YENİ CAZİBE MERKEZİ: GÜRPINAR SOSYAL TESİSİ

Beylikdüzü’nün yedinci sosyal tesisi olacak Gürpınar Sosyal Tesisi, modern tasarımı ve doğayla uyumlu yapısıyla dikkat çekiyor. 400 metrekare kapalı, 285 metrekare açık alanıyla toplamda 280 kişilik kapasiteye sahip olacak tesis, Beylikdüzü sakinlerine yeşil ve ferah bir ortamda vakit geçirme imkânı sunacak. Tesis, aynı zamanda çevresindeki yeşil alanlarla entegre olacak şekilde tasarlandı ve bir "seyir terası" havası yaratılarak ziyaretçilere huzurlu bir dinlenme alanı sağlanacak.
GÜRPINAR’DA YAŞAM GÜNDEN GÜNE DEĞİŞİYOR
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Mahallesi’nin çehresinin bu yeni yatırımla değişeceğini belirtti. Başkan Çalık, "Gürpınar Mahallesi’nde yaşam her geçen gün yenileniyor. Gürpınar Sosyal Tesisi tamamlandığında komşularımızla birlikte burada buluşacak ve keyifli vakit geçireceğiz. Tesisin açılışıyla mahallemiz hem sosyal hem de fiziksel olarak gelişecek. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ve tesisimizi çok kısa bir süre içinde tamamlayacağız" dedi.
DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI
Beylikdüzü’ne kazandırılacak olan bu yeni sosyal tesis, yeşil alan içinde yer alacak olmasıyla doğaseverlerin de uğrak noktası olacak. Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı’nın huzur dolu atmosferi içinde yer alacak olan tesis, bölge sakinlerinin aileleriyle vakit geçirebileceği, dinlenebileceği bir alan sunacak.
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Milletvekili Aksal’ın Acı Günü
Azerbaycan’dan İsrail’e Görülmemiş Destek
Yükleniyor




















