-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,09
-
EURO
51,00% 0,29
-
GRAM ALTIN
7103,39% -0,08
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
BAŞKAN ÇALIK’TAN SANDIĞA ÇAĞRI
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yayınladığı mesaj ile oy kullanma çağrısı yaptı.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yayınladığı mesaj ile oy kullanma çağrısı yaptı. Geleceğe sahip çıkalım, hep birlikte sandığa giderek demokrasimizi büyütelim” diyen Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nde ve İstanbul’un tamamında sandıktan güçlenerek çıkacağız. Çıktığımız bu yolda bana, Ekrem Başkanımıza ve güçlü bir belediye meclisine olan inancınız ve desteğiniz için size şimdiden yürekten teşekkür ediyorum. Haydi Beylikdüzü, hep birlikte sandıklara gidelim, demokrasimizi büyütelim. Geleceğimize sahip çıkalım. Pusulamız Beylikdüzü. Tam Yol İleri” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yayınladığı mesajla tüm yurttaşları sandığa çağırdı. “Geride bıraktığımız 5 yılda söz verdiğimizden fazlasını yapmanın gururunu hep birlikte yaşadık” diyen Başkan Çalık, “Kreşlerimizle, anne ve çocuk merkezlerimizle, yeni yeşil alanlarımız ve parklarımızla, kültür merkezlerimizle, spor merkezlerimizle, afetlere hazırlık çalışmalarımızla ve hayata geçirdiğimiz tam 252 proje ile dolu dolu bir 5 yılı geride bıraktık. Bu yolculukta yanımızda olduğunuz için her bir komşuma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Pusulamız Beylikdüzü. Tam yol ileri”
Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı tüm komşularına teşekkür eden Başkan Çalık, “Şimdi 31 Mart Pazar günü yeni bir seçim daha yapacağız. Size söz veriyorum, bu yaptıklarımız önümüzdeki 5 yılın sadece bir fragmanı olacak. Daha çevreci, daha dijital, daha akıllı, daha teknolojik, afetlere daha hazır bir Beylikdüzü için biz hazırız. Beylikdüzü’nde ve İstanbul’un tamamında sandıktan güçlenerek çıkacağız. Çıktığımız bu yolda bana, Ekrem Başkanımıza ve güçlü bir belediye meclisine olan inancınız ve desteğiniz için size şimdiden yürekten teşekkür ediyorum. Haydi Beylikdüzü, hep birlikte sandıklara gidelim, demokrasimizi büyütelim. Geleceğimize sahip çıkalım. Pusulamız Beylikdüzü. Tam yol ileri” diye konuştu.
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Yükleniyor





















