Tarih: 04.04.2024 02:01

Belediye Başkanı ÖZER, Esenyurt’daki STK’larla İftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart’ta CHP Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Ahmet ÖZER Esenlurt’taki STK’larla iftar da bir araya geldi.

Esenyurt Belediyesi Kültür merkezinde yapılan 1000 kişinden fazla katılımın olduğu İftar programına Siyasi parti temsilcileri, Federasyon Başkanları, Sivil toplum Örgütleri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar Kanat önderleri ve bölgenin renkli simaları katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖZER TEŞEKKÜR ETTİ

İftar programında kalabalığa seslenen CHP Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer. Bugün itibariyle siyasi kemliğimi çıkarıyorum bütün Esenyurtluların belediye başkanı olacağım dedi.

Yoğun kalımın ve ilgiden dolayı konuklarına ve Esenyurt halkın teşekkür eden CHP Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet ÖÖZER, konuşmaların şöyle sürdürdü;

BAŞKAN ÖZER VAN’DA ADALET YERİNİ BULDU

Sizinle bir sıcak haberi paylaşmak istiyorum Dem Partisi Van’da rakiplerinden neredeyse iki buçuk misli daha fazla oy alarak belediye başkanı seçildi. Sonrası da alınan yanlış bir kararla mazbatası Yarısından az alan partiye verilmesi bütün Türkiye’de bu haksızlığa karşı tepkiler olunca Tekrar hakkını teslim etmeleri ülkemiz adına sevindirici bir olaydır.

Kıymetli Esenyurtlular Dün CHP İlçe örgütümüze iftar verdik. Bugün çok değerli sivil toplumun başkanları, hemşehri derneklerimizin başkanlarıyla Yüz yüze bir iftar yapmak istedim. iftar programına hoş geldiniz, Sefa getirdiniz Allah oruçlarınızı kabul etsin

Kıymetli Esenyurtlular seçim Maratonundan yeni çıktık. 40 gün gece gündüz çalıştık. İpi biz göğüsledik Bütün sıkıntılara sorunlara rağmen, seçimi kazandık Türkiye'mize ve Esenyurtumuza hayırlı uğurlu olsun. Seçimi kazanmamızda destek sunan herkesi teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra siyasi rozetimi çıkarıyorum el elle verip Esenyurt’u hep birlikte yöneteceğiz dedi.

İftar sonrası Solunun çıkışında duran CHP Esenyurt Belediye Başkanı Prof Dr. Ahmet ÖZER İftara katılan bütün Esenyurtluların elini sıkarak yolcu etti.

Turan AKTÜRK/Esenyurt/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —