-
BIST 100
16392,93%1,23
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,04% 0,03
-
GRAM ALTIN
7350,74% 0,20
-
Ç. ALTIN
11804,41% -0,19
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER
Beylikdüzü Belediyesi ile Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü tarafından bu yıl 7.si düzenlenen “Çanakkale Şehitleri Saygı Turu” kapsamında 50 lisanlı sporcu, kahraman şehitler için yola çıktı. Çanakkale Şehitler Anıtı’na kadar pedal çevirecek olan sporcular, her yıl olduğu gibi bu yıl da Beylikdüzü Belediye Binası önünden uğurlandı. Uğurlama töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çanakkale’de destan yazan atalarımız için düzenlenen bu tur bizim için çok kıymetli. Mutlaka güzel anılarla döneceğinize inanıyorum” diyerek sporculara iyi yolculuklar diledi.
Beylikdüzü Belediyesi ile Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Çanakkale Şehitleri Saygı Turu” kapsamında 50 lisanlı sporcu, kahraman şehitler için 7. kez yola çıktı. İki gün boyunca pedal çevirecek olan sporcular, her yıl olduğu gibi bu yıl da Beylikdüzü Belediye binası önünden uğurlandı. Uğurlama törenine; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Esmer, Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Haluk Karataş ve sporcular katıldı. Ekibin 335 km’lik yolculuğu Silivri, Marmara Ereğlisi, Tekirdağ, Malkara, Keşan ve Gelibolu’nun ardından 5 Mayıs Pazar günü Çanakkale Şehitlik Abidesi’nde son bulacak.
“DESTAN YAZAN ATALARIMIZ İÇİN DÜZENLENEN BU TUR BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
Sporcular için yapılan uğurlama töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çanakkale’de destan yazan atalarımız için düzenlenen bu tur bizim için çok kıymetli. Sizlerin bu farkındalıkla hareket etmeniz güzel bir duygu. İki gün boyunca yaklaşık 330 kilometrelik mesafe yapacaksınız. Kazasız, belasız ve sağ salim Beylikdüzü’ne dönmenizi istiyoruz. Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü bizim için çok kıymetli ve sizler bizim logomuzu temsil ediyorsunuz. Kırlangıç, özgürlüğüne bağlı bir kuş. Biz de Beylikdüzü Belediyesi olarak yaptığımız tüm işleri hür, bağımsız ve cumhuriyete yakışır bir şekilde yapıyoruz. Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü ile birlikte gerçekleştireceği saygı turu Çanakkale Şehitler Anıtı’nda son bulacak. Güzel anılarla döneceğinize inanıyorum” diyerek sporculara iyi yolculuklar diledi.
“BU YAPTIĞIMIZ BİR YARIŞ DEĞİL BİR GÖREVDİR”
Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Haluk Karataş ise, “Bu organizasyonda bize her zaman yardımcı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a kulübümüz ve sporcularımız adına şükranlarımızı sunuyorum. Bu yaptığımız bir yarış değil, bir görevdir. Beylikdüzü halkının sevgisini ve minnetimizi şehitlerimize götürme görevidir. O sebeple belirlediğimiz kuralları sıkıca takip edelim. Can güvenliğini sıkıntıya sokmadan güzel bir tur yapalım” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından belediye meclis salonunda çekilen hatıra fotoğrafının sonrasında sporcular alkışlarla Çanakkale’ye uğurlandı.
Haber: Nezir KARAYÜN
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Milletvekili Aksal’ın Acı Günü
Azerbaycan’dan İsrail’e Görülmemiş Destek
Ak Parti Büyükçekmece Gönül Sofraları, Vefa İle Buluştu…
Cumhurbaşkanı Kararı ile zamların büyük kısmı vergiden karşılanacak.
Avcılar Belediyesi Kürek Takımı, Avcılar’dan Çanakkale’ye Kürek Çekecek
Siyasetçi İş İnsanı Halis Kahriman'ın İftarında Önemli Mesajlar Verildi.
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, İktidar Yürüyüşünü İstanbul’dan Başlatıyorum
AK Parti Esenyurt’nin “Vefa İftarı”nda Başkan Çoban Birlik Mesajı Verdi
Işık; Yetimlerle Aynı Sofrada Buluştu
Çalık Yeniden Silivri’ye Sevk Edildi
Çalışkan’dan Bağımlılıklarla Mücadele Çağrısı
2026 Yılı Çeltik Ekim Başvuruları Başladı
Necmettin Nursaçan Esenyurt’ta Vatandaşlarla Buluştu
Oy Nazlım İle Yirmi Yıllık Emek Sese Dönüştü
İncesu: Halkın iktidarı için mücadelemiz sürüyor
Başkan Kemal Çebi, “Duvarlar” Galeri Cennet’te Sanatseverlerle Buluştu
Kaymakam Çobanoğlu, Esenyurt İl Dernekler Birliği’i Ziyaret Etti
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, Hizmetleri Yerinde İnceledi.
Yükleniyor





















