Tarih: 17.07.2024 22:12

Cenap Karatay, Başka Prof. Dr. Ahmet Özer, Esenyurt İçin Bir Şanstır.

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt seçimlerini değerlendiren Ziraat Teknikeri Cenap Karatay, Esenyurt’un sorunlarının çözümü için Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer bir şanstır.
Kent Uzlaşısı adayı Prof. Dr. Ahmet Özer’in Esenyurt'ta yeşerttiği umut, dedikodular ve karalamalara rağmen büyütülmeye çalışılıyor.
 Önceki dönem Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un döneminde, kimseyi araya sokmadan bir başıma Esenyurt Belediyesi’ne ESPAŞ üzerinden defalarca kez iş için başvurdum. Ancak Bozkurt, liyakati göz ardı etti ve başkanlık süresince hiçbir nitelikli insana hak ettiği değeri vermedi. 
Üç üniversite mezunu ve birçok projede yer almış biri olarak fark edilmedim. Seçimden bir ay önce belediyeden aranarak işe alındım.  
Bu süreçte Kent Uzlaşısı tartışmaları gündemdeydi.  Prof. Dr. Ahmet Özer’in adaylığı duyurulduğunda çok mutlu oldum ve onun kazanması için çalıştım. 
Çevremdeki sosyal demokratlar, "Çok göze batma, AKP kazanırsa işinden olursun" dediler ama ben umut yeşertmeye devam ettim. 
Seçimi Ahmet Özer kazandı, ancak Kemal Deniz Bozkurt, son bir ayda birçok vasıflı aydın ve sosyal demokratı seçimden sonrasını planlayan bir komplo olarak işe aldı ve Ahmet Özer bunu bir komplo olarak gördü. 
Bu nedenle işimden oldum. İşe başlamadan önce 9 yıl uluslararası bir şirkette ihracat sorumlusu olarak çalışıyordum ve bu iş için tüm özlük haklarımdan vazgeçmiştim. 
Buna rağmen, Pro. Dr. Ahmet Özer ve yönetimine muhalefet etmedim, aksine birçok alanda destekledim. 
Bu yazıyı yazmamın sebebi, bazı Gölelilerin Prof. Dr. Ahmet Özer’e asılsız bir şekilde muhalefet etmeleri ve tüm Gölelileri temsil ediyormuş gibi davranmalarıdır. 
Bu düşünceler Gölelileri değil, sadece o şahısları bağlamaktadır. Göle ilçesi, her zamanki gibi Esenyurt'un kardeş ilçesidir. Yaşadığım olumsuzluklara rağmen, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in akademi kimliğiyle Esenyurt’a bakışını şans olarak görüyor ve destekliyorum. 
Kent Uzlaşısı'nın büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Esenyurt'ta başarılı olmak, Türkiye'de de başarılı olunacağının göstergesi olacaktır ve önümüzdeki genel seçimler için büyük bir şans sunmaktadır.

Ziraat Teknikeri
Cenap Karatay




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —