Tarih: 18.07.2024 11:06

CHP Mamak Belediye Meclis üyesi İlker Aymayan’ı ziyaret ettik...

Facebook Twitter Linked-in

CHP Mamak Belediye Meclisi üyesi İlker Aymayan'ı ziyaret ettik. İlker Bey ile konuşurken, Mamak için yaptığı projeleri dinledik. Onun geçmişte yaptığı işlerin insanlara her koşulda yardım etmesi ve her zaman olumlu bir bakış açısına sahip olması gerçekten takdire şayandır. Benim çevremdeki insanların mutlu olması beni de mutlu ediyor. İlker Bey, birilerine yardımcı olmaktan keyif alan biri olduğunu söyledi. 

İlker Bey'in enerjisi ve pozitif bakış açısı, Mamak'ta gerçekleştirdiği performansı başarılı olmasına ve katkı sağlamasına olanak sağlıyor. İnsanlara yardım eli uzatmak ve onları desteklemek, toplumun zenginliğine ve refahına önemli bir katkı sağlıyor. Bu nedenle İlker Bey'in bu değerli emeklerini takdir ediyorum.

Mamak Belediye Meclisi üyesi İlker Aymayan ile yapılan bu ziyaret, benim için ilham verici ve motivasyon kaynağı oldu. İnsanlara yardım etmesi ve onları desteklemesi, toplumun bir parçasının bir gereğidir. İlker Bey'in bu değerli faaliyetlerini sürdürmesini umuyorum ve onun gibi insanların artmasını diliyorum.

Unutmayın, birilerine yardım etmek sadece onlara değil, aynı zamanda size mutluluk ve huzur getirir. İçinizdeki insanların etkisini etkinleştirin ve parçaları pozitif bir etki yapmaya devam edin. İnanın bana, bu sizin için en büyük mutluluk kaynağı olacaktır.

Ayten Alkaşı/Siyasal Birikim/Ankara 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —