Tarih: 14.10.2024 14:11

Çırak, İşindeki Başarının ve Büyümenin Sırrını Anlattı

Facebook Twitter Linked-in

Çırak, İşindeki Başarının ve Büyümenin Sırrını Anlattı

İstanbul 'un iddialı restaurantlarından biri olan Kaşıbeyaz Bahçeşehir’in sahibi Mehmet Çırak sanat ve iş dünyasını bir araya getiren görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Çırak, işindeki başarının ve büyümenin sırrını " Çok Çalışmakla beraber kaliteli ve doğru hizmetle müşteriyle buluşuyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

 

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

10 Ekim 'de Maslak 1453'te açılışı gerçekleşen, Maslak yönetim kurulu başkanı ve sahibi olan Mehmet Çırak'ın ev sahipliğindeki Maslak Kaşıbeyaz Restaurantın açılışında ünlüler boy gösterdi.

Maslak 1453'de açılışı gerçekleşen Kaşıbeyaz Restaurant açılışı iş ve sanat dünyasını bir araya getirdi.

Açılışa katılan Çırak'ın yakın dostları ünlü sunucu Saba Tümer, eski futbolcu Ümit Karan, Şarkıcı Zeynep Mansur, Seda Üren, Berkay, Seda Önder, oyuncu Saruhan Hünel, Masterchef yarışmasında adını duyuran Suna Aydın, iş kadını- fenomen Selin Ciğerci, Galatasaray Eski As Başkanı Adnan Sezgin, Mehmet Aziz Saral, modacı Hakan Akkaya, sosyetik güzel Hande Demir gibi ünlü isimlerin yanı sıra birçok misafir keyifli geçen gecenin ardından memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Açılışta duygularını basına ifade eden mekan sahibi Mehmet Çırak, " Heyecanlıyım, yıllardır bu sektörde hizmet veriyorum. Bugün de ilk günkü heyecanımı yaşıyorum. Yıllar içinde öğrendiğim şeylerden biri de şudur; asla çalışmaktan ve işini ilk günkü heyecanıyla yapmaktan vazgeçmemeli insan. Bununla beraber kaliteden ödün vermemeli ve doğru ekiple bir araya gelmeli. Kaşıbeyaz yıllar içinde bu noktaya geldiyse bu bir ekip işidir. Bu sebeple önce beraber yol yürüdüğüm ekibime emekleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün burada heyecanımı paylaşan iş ve sanat dünyasından yanımda olan dostlarıma ve tâbi ki Kaşıbeyaz'ı marka yapan değerli müşterilerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: İrem Gürel




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —