Tarih: 27.03.2024 04:48

Damal’lılardan CHP adayı Ahmet ÖZER’e Destek Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Damal Dernekler Federasyonunu düzenlediği İzinde gölgende Halk Buluşması Konserinde CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet ÖZER’e büyük destek geldi.

Halk konserinde sunucu Avcılar belediye Başkanı Av.Turan Hençeli’i ve CHP Esenyurt Belediye Başkanı adayı Prof. Dr Ahmet ÖZER, Birlikte sahnede katılımcıları selamladılar.

BAŞKAN KÖKAT ESENYURT’U RANTÇILARA TESLİM ETMEYECEĞİZ.

Damal Dernekler Federasyon Genel Başkanı Güner KÖKAT, AKP Esenyurt’u rant uğruna beton kente dönüştürdüler, yeşil alanlarını çocuklarımızın parklarını toplanma alanların imar açıp yeşil alanları yok ettiler. Bir daha gelirlerse daha büyük zararlar verecekler bu yüzden sandığa gideceğiz Enesnyurt’u rantçılara teslim etmemeliyiz.

BAŞKAN ADAYI ÖZER VE BAŞKAN HANÇERLİ EL ELE SAHNEYE ÇIKTI

Avcılar Belediye Başkan Av. Turan HANÇELİ sizi seviyorum, sizde bini seviyorsunuz bundan sonra daha çok birbirimizi seveceğiz. Ama sizden bir isteğim olacak yakini tanıdığım CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER için sizden oy istiyorum dedi.

            CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER ise, Esenyurt’u 15 yılda talan etmişler, rant uğruna botun yığınına çevirmişler. Bu halk akşam saatlerinde trafik çilesi çekiyor. milyonların yaşadığı Esenyurt’ta bir tek hastane var, 50-60 kişilik sınıflarda eğitim gören çocuğumuz var. Uyuşturucu şebekeleri çocuklarımızı teslim almış, her gün bir kötü haberle anılan Esenyurt bu sorunlarından kurtarıp din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bütün renkleri buluşturup herkesi yönetime katıp Esenyut’u bir barış adası yapacağız.

2004 Yılında Kıraç Belediye Başkanlığını kazanan Ferhat Tunç’un oyları çalarak Belediye Başkanı Seçilen Hamit Öncü bu gün yeniden aday olmuştur. Sizler oy verirseniz bu seçimlerde Hamit Öncü’ye fırsat vermeyeceğiz.

BAŞKAN ALNEGÜN BİZ HİÇ BİR PARTİYE GİTMEDİK.

Daha sonara mikrofona davet edilen Erenler Eğitim Ve Kültür Vakfı  Başkanı Güner Alangün, Bizi ziyaret eden Başka partilerle resim çektirdik diye bizi sosyal medyada eleştirenleri şunu bilsin biz bir fotoğraf çektirmekle parti filan değiştirmedik. Bu seçimlerde oyumuzu Cumhuriyeti sevenlere, Özgürlüğü koruyanlara, hak hukuk adaleti savunanlara vereceğiz. 

SANATÇILAR COŞTURDU

Boy Davet Düğün Salonunda yapılan, Sunucu Selda Demirdağ, Eren Can Doğaner’ın sunuculuğunu yaptığı halk konserinde sahne alan Hak Müzik Sanatçıları Pınar Aydınlar, Merdan Us, Engin İş Becerir, Neriman Us’un söyledikleri şarkı ve türkülerle unutulamaz bir kansere imza attılar.

Turan AKTÜRK/İstanbul/Siyasal/Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —