Tarih: 23.07.2024 19:04

Ertekin BAYSAN; Festivaller Gölgesinde En çok Yatırım Eğitime Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Gurbetteki ilk yıllarımız İstanbul'da tutunmak gibi bir mücadeleyle geçti diyen Göle Dernekler Federasyonu Kurucu Ve onursal Başkanı Ertekin BAYSAN Festivallere emek veren herkese teşekkür etti.     

İstanbul'da çok zengin Göleli hemşehrilerimiz var. Bu hemşerilerimizden duyarlı davranıp büyük fedakârlıkta bulunanları oldu diyen GÖLE-FED Kurucu ve Onursal Başkanı Ertekin BAYSAN;  İş İnsanı Nihat Delibalta Göle'de Orman Fakültesi,  İş adamı Nurettin Yılmaz ise Sağlık Meslek Lisesi yaptırdı. Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu bir yüksekokul yaptı. adını hatırlayamadığım birçok hemşehrimizi baba ocağına yatırım yaptı Bunların hepsinin sebebi Göle Kültür ve Kaşar Festivalleridir Eğer festivaller olmasaydı bu yatırımların çoğu yapılmazdı diye düşünüyorum diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü;

Festivalleri komşu ülkeleri davet edilmelidir

Festivaller Göle'mizin tanınması için çok önemlidir. Festivaller sadece yapıldığı ilçenin insanıyla değil, komşu ülkeleri ve çevre il ilçe insanlarının katılımıyla yapılmalıdır. Komşu ülkeleri Göle'ye getirmeyi becerebilirsek, o zaman Göle'nin tanıtımı ve reklamını yapılmayı başarırız BU vesile ile hayvansal ürünlerimizin satışını hızlandırır ve ilçemizin bütün güzelliklerini sınır ötesine taşıyabiliriz. 

Burhan AYDIN,/İstanbul/İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —