• BIST 100

    11347,70%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73

ESBİM’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Esenyurtlu Kadınlara İş Fırsatı

Esenyurt Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği İstihdam Fuarı ile kadınlara iş fırsatları sundu. 40 firmanın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Esenyurtlu kadınlar işverenlerle birebir görüşme imkânı buldu.

KÜLTÜR SANAT 8.03.2025 22:44:00 0
ESBİM’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Esenyurtlu Kadınlara İş Fırsatı

 

Esenyurt Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği İstihdam Fuarı ile kadınlara iş fırsatları sundu. 40 firmanın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Esenyurtlu kadınlar işverenlerle birebir görüşme imkânı buldu.

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Esenyurtlu kadınları unutmayarak anlamlı bir etkinlik düzenledi. Kadınların iş fırsatları yakalaması amacıyla gerçekleştirilen İstihdam Fuarı’nda, kadınlar işveren firmalarla birebir görüşme imkânı buldu ve hayallerindeki işe kavuşmak için ilk adımı attı. Esenyurt Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen mülakatlara 40 farklı firma katılım sağladı. Bu etkinlik sayesinde yüzlerce Esenyurtlu vatandaş, iş fırsatları ile buluşma şansı yakaladı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Esenyurt Belediyesine bu anlamlı organizasyon için teşekkür ederken, belediye yetkilileri ise benzer faaliyetlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini belirtti.

“Her ay binlerce vatandaşımızı iş sahibi yapıyoruz”

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, benzeri hizmetlerin aralıksız olarak devam edeceğini ifade ederek şöyle konuştu; “Şehirlerin sultanı, sultanların şehri olan İstanbul’umuzun en güzel ve en büyük ilçelerinden biri olan Esenyurt'ta sizlerle birlikteyiz. Ramazan-ı Şerif’in ve Cuma gününün bereketiyle bu özel günde bir aradayız. ESBİM olarak yılın 365 günü, iş arayanlarla işverenleri buluşturduğumuz bir projeyle vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Bugün ise Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için buradayız. Kadınların toplumun her alanında yer alması gerektiğini düşünüyor ve istihdam anlamında yeni olanaklar sunma amacını taşıyoruz. Bu vesileyle firmalarımızı çağırdık ve 50'ye yakın farklı pozisyonda iş imkânlarını sizlere sunuyoruz. Bugün bu etkinliğe katıldığınız için teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı iş imkânlarına kavuşursunuz, ailenize ve ekonominize katkıda bulunursunuz. Bu etkinlik yalnızca bugüne özel değil, her ay binlerce vatandaşımızı iş sahibi yapıyoruz. Esenyurt, 1.250.000 nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçesi ve İstanbul’un sanayisinde önemli bir yer tutuyor. Şehrimizdeki iş hacmi oldukça büyük, bu yüzden iş arayan hiçbir vatandaşımızın işsiz kalmasını istemiyoruz. Günümüzün ekonomik şartları herkes için zorlu. İstanbul gibi büyük bir şehirde bir ailenin geçimini sağlamak kolay değil. Dolayısıyla aile içerisinde hem beyefendiler hem hanımefendiler çalışarak geçimlerini sağlıyor. Biz de bu doğrultuda eğitim durumunuza ve niteliklerinize uygun işlerle sizi buluşturmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz hafta engelli kardeşlerimizi firmalarla buluşturduk ve birçok kişiyi iş sahibi yaptık. Belediyecilik anlayışımızı "doğumdan ölüme" şeklinde ifade ediyoruz. Hayatın her anında belediyemiz var; yeni doğan bebeklerimize hediyeler götürüyor, taziyelerde, acılı günlerinde hemşehrilerimizin yanında oluyoruz. Özellikle kadınlarımızın ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün burada, insan hayatının en önemli unsurlarından biri olan iş imkânlarını sizlere sunuyoruz. Umuyorum ki hepiniz için hayırlı sonuçlar olur. Çevrenizde iş arayan vatandaşlarımızı da haberdar edebilirsiniz. Hepiniz için bereketli bir gün olmasını temenni ediyorum.”

“Bu tür organizasyonlarda bir seferde çokça kişiye ulaşıyoruz”

İş arayan vatandaşlarla buluşmak için ESBİM’e gelen firma yetkilisi Kemal Akyazı da şu ifadeleri kaydetti; “Bugün Esenyurt Belediyesinin düzenlediği kadınlara özel istihdam fuarında, firmamızın personel ihtiyacını karşılamak için buradayız. Biz ESBİM ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Anlık ve acil personel ihtiyaçlarımıza karşı bu tür fuarlar gerçekten çok etkili oluyor. Normalde iş yerinde tek tek personel bulabiliyoruz, bir kişi ya da iki kişi. Ancak bu tür organizasyonlarda bir seferde çokça kişiye ulaşıyoruz. Bu da haliyle şirketimize olumlu bir katkı sağlıyor. Bu tür projeler hem bizim için faydalı hem de olumlu karşıladığımız, devam etmesini desteklediğimiz projeler.”

 

“Belediyeye her geldiğimde memnuniyetle ayrılıyorum”

Belediyenin sağladığı bu anlamlı etkinlikten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Aynur Bal ise şöyle konuştu; “Üç çocuk annesiyim ve ilkokul mezunuyum. Kırk yıldır Esenyurt’ta oturuyorum. Buraya iş için geldim. İşimden ayrıldım ve iş arıyorum. Belediyeye her geldiğimde memnuniyetle ayrılıyorum. Belediyenin çalışmalarından, düzeninden ve yardımseverliğinden çok memnunum, Allah razı olsun. Ne zaman bir işim düşse, belediyeye gittiğimde güler yüzle karşılanıyorum ve işlerim halloluyor, çok şükür. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

 

Ünal YILDIRIM:; Bu millet, onuru için direnir; istiklali için savaşır.

"4 Diplomalı Akademisyene Çamur Tutmadı”

MUHAMMED MUSTAFA KARAYÜN 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başalan; Bu Sadece Bir Mektup Değil, Vicdana Yazılmış Çağrıdır

Okşar’dan Sert Çıkış: “Ben Sizden Porno Video Sildirmedim”

Mega Tv’den Milli Ciritçiye Destek

Seyithan İzsiz'in Kardeşi Muhammet’in Görkemli Düğünle Evlendi

ARDAHAN Göle’den Dünyaya Açılan Bir Işık

Kiralık Greenbox Stüdyo’da Kampanya

2025 YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Decathlon Türkiye’nin En Hızlı Atletizm Yarışları

İthalatta Haksız Rekabeti Önleme Kararı

Kuraklık ve Su Kaynaklarına Dikkat!

Türkiye Tarihinin En Büyük Gaz Keşfi

Gürsu Parkı’nın İçler Acısı Hali

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi Kadrosunu Genişletiyor

Ülkü Ocakları Türkofobi İzleme Merkezi Kuruyor

Karayün, İletişim Başkanına Seslendi...

Çocuklar Kitapların Büyülü Dünyasında Buluştu

Abdülhamit Doğan’dan Temiz Gıda Hikâyesi

Özüduruk: Emekliyi Yoksulluğa Mahkûm Etmeyin

Arıklı: Bu Tür Organizasyonlar Ülke Ekonomisi Açısından Önemli

Esenyurt Belediyesi’nden Özel Bireylere Engelsiz Sanat Eğitimi

Çeltik Tarlalarında Kuraklığa Meydan Okuyan Bereket

KATLİAM GİBİ KAZA, 4 GELİYOR 4 YARALI,

Savaş Çerkez, Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı

Beylikdüzü’nün Kurucu Müdürü Faruk Doğan Büyükçekmece’ye Atandı

Bedensel Engelli Genç Kız Aranıyor

Saadetdere Vitamin Kafe, İlk Gününde Gazilerle Buluştu

Minik Patiler Tek Yürek Grubundan Destek

Yükleniyor

Başkan KAÇALİ, Azerbaycan Cumhuriyetinin 107. Yılını Kutladı

İstanbul’da Barış İçin Tarihi Zirve

Trump’tan İstanbul Açıklaması

Erdoğan ve Zelenskiy Ankara’da Buluşuyor

Ford İşçileri Almanya’da Grevde

Trump’tan Orta Doğu Çıkarması

Zelenskiy Türkiye’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Görüşme

Türkiye Terörsüz Geleceğe Yaklaştı

Papa LEO'dan Barış Çağrısı

İthalatta Haksız Rekabeti Önleme Kararı

Özüduruk: Emekliyi Yoksulluğa Mahkûm Etmeyin

Kamu Projelerinde Fiyat Artış Oranı Güncellendi

BİEN REKLAM - Dijital Baskı Merkezi Yeniliklerin adresi

Son Gün 31 Temmuz 2025

Enerji Piyasasında Petrol ve Gaz Fiyatları Nereye Gidiyor?

Bölgesel Savaş Petrol Fiyatlarını Neden Yükseltti..?

İran’dan Doğal Gaz Sevkiyatı Varmı?

64 Milyar Dolarlık Dev Yatırım

AB Ortalamasının Gerisinde

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Mega Tv’den Milli Ciritçiye Destek

Decathlon Türkiye’nin En Hızlı Atletizm Yarışları

Basketbol’dan Sezon Öncesi Sponsorluk Anlaşması

Yeni Yıldız Miguel Gutıérrez

Ramazan Ünlü İstanbul’da Madalya İçin Yarışacak

“Hürbakış” Programının Konuğu Muhammed Türk Oldu (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Sporla Dolu Bir Yaz Başlıyor…

Ju Jıtsu Şampiyonası Çorum’da Nefes Kesti

Avrupa'da Altın Kazanan Bilekler…

İstanbul’un Fethinin İzinden Konvoy Coşkusu

ARDAHAN Göle’den Dünyaya Açılan Bir Işık

Göle kültür ve kaşar festivali için yeni bir vizyon ihtiyacı

Turizmci Ersin ÖZKURT; Bölgeni kurtuluşu Yayla Turizmidir

Cihan Akman, Lale Festivali Muş’un Dünyaya Açılan Kapısıdır

Cafer Yağcı, Göle’nin Organik Ürünlerinin Gözü Dünya Pazarlarında Olmalı

Emekli İnfaz ve Koruma Memurunun 4. Kitabı

Genç şair Eren Güler’den yüreklere dokunan bir eser…

Esenyurt’ta Linç Kültürü Masaya Yatırılıyor

“Temel Eğitimde Paydaş odaklı Yönetim” Adlı Kitap Çıktı

Ömer AMED'in Lansman Gecesi Muhteşem Oldu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 3 3 0 0 10 9
2.Trabzonspor 3 3 0 0 3 9
3.Göztepe 3 2 0 1 5 7
4.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
5.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
6.Antalyaspor 3 2 1 0 1 6
7.Fenerbahçe 2 1 0 1 2 4
8.Beşiktaş 1 1 0 0 1 3
9.Eyüpspor 3 1 2 0 -3 3
10.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -5 3
11.İstanbul Başakşehir 1 0 0 1 0 1
12.Alanyaspor 2 0 1 1 -1 1
13.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
14.Kayserispor 2 0 1 1 -4 1
15.Kasımpaşa 2 0 2 0 -2 0
16.Gençlerbirliği 3 0 3 0 -3 0
17.Kocaelispor 3 0 3 0 -4 0
18.Fatih Karagümrük 2 0 2 0 -5 0