Tarih: 23.07.2024 00:11

Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Cafer YAĞCI,Göle Festivalini kutladı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel seçimlerde Esenyurt Belediyesi meclis üyesi seçilen Cafer Yağcı, bu yıl26-27-28 Temmuz’da yapılacak 23. Göle Kültür ve Kayar Festivalini kutladı.

1972 Ardahan Göle Doğumlu, Evli ve 3 Çocuk Babasıyım.

İlk orta ve Lise eğitimini Göle’de tamamladıktan sonra 1992 yılında İstanbul’a taşındım ve o tarihten beri Esenyurt'ta yaşamaktayım. 

İş hayatıma özel sektörde bir çok firmada finans ve muhasebe alanında yöneticilik görevlerinde bulundum ve halen kurumsallaşan önemli bir şirketler grubunda Muhasebe Müdürü olarak iş hayatıma devam etmekteyim. 

Sivil Toplum kuruluşlarında da önemli hizmetlere katkı sundum 2015 yılında kurucusu olduğum Esenyurt Ardahan platformuyla gençlik üzerinde dayanışma ve kaynaşma adına 20 ye yakın futbol turnuvaları ve seminerlerin düzenlemesinde etkin rol oynadım. Eğitime katkı ile birçok yardımlaşma alanında birçok çalışmada, projede rol aldım.

Ülkemizde işçi ve emekçinin en önemli sorunu olan EYT nin çözümü için yıllarca mücadele eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar veya kısa adıyla EYT’deEsenyurt Temsilciliği başkanlığı,

EYT İstanbul il derneği ve EYT Dernekler Federasyonunda Genel başkan yardımcılığı ve saymanlık Görevlerini yürüttüm ve halen aktif olarak devam etmekteyim. Görevim sürecinde ülkemizin her bölgesine ulaşarak EYT yasanın çıkmasında ve 4.2 milyon kişinin emekli olmasının en önemli mimarlarından birisiyim.

CHP Esenyurt ilçe Başkanlığı Sivil Toplum örgütlerinden ve Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı görevlerinde bulundum. 

31 Mart Yerel seçimlerinde CHP Esenyurt Belediyesi meclis üyesi olarak seçildim.

Burhan AYDIN/Esenyurt/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —