Tarih: 24.07.2024 00:11

Esenyurt Göleli Muhtarlar’dan 23. Göle Festivaline Destek

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl 26-27-28 Temmuz'da yapılacak 23. Uluslararası Kültür ve Kaşar Festivali öncesi toplantı yapan Esenyurt İlçesinde görev yapan Esenyurt Muhtarlar Dernek Başkanı ve GÖLE'li Mahalle muhtarları gurbetle sılayı bir araya getiren festivallere her türlü desteği sunacaklarını açıkladılar.

Muhtarlar Festivale Heyecan Katacağız

Festival nedeniyle Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan,  Esenyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun, Biz Muhtarlar derneği olarak baba ocağını unutmayacağız.

Esenyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun, İnönü Mahalle Muhtarı Hasan Akçelik Saadetdere Muhtarı Nurhan Çetin, İncirtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Kuzgun,  Sadet Dere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek, Namık Kemal Muhtarı Murat Canbaz, AkşemsettinMah muhtarı Nurhan Çetin, Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Yıldırım,  Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Karademir, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Gökmen Çiftçi, Üçevler Mahalle Muhtarı Subay Tan, muhtar arkadaşlarımızla Göle ilçesi için yapılan bütün etkinliklerin yanında olduk, bundan sonrada alnı anlayışla olcağız diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; 

Yoğun göç veren Göle İlçemizde 20 yıldır yapılan Uluslararası kültür ve kaşar festivali geçen sene güvenlik nedeniyle yapılmadı. Bu sene yapılması için elimizden geleni yapıp her türlü desteği sunmalıyız. 

Uçaklar İstanbul'dan Kars'a 2 saate gidiyor. Kars'tan Göle ilçesine dolmuşlarla bir saate gidiliyor. Toplam üç saate baba ocağına gidebiliyorsak, hiçbir bahane sarılmadan baba ocağımıza gidip festivali şenlendirmeliyiz. Türkiye'nin her yerinde oldu gibi bizde memleketimize baba ocağımıza sahip çıkmalıyız.

Muhtarlıklardan Duyurularımızı Yapacağız

26-27-28 Temmuz'da yapılacak 23. Göle Ulusal Kültür ve Kaşar festivaline katılımı artırmak için festivalin afislerini muhtarlığına asacağız mesaj çekeceğiz.  Diyen Başkan Ahmet Kuzgun; Göleliler seçimlerde bizleri yalnız bırakmadılar. Muhtar seçilmemize büyük katkı sundular. Bizde ne Göle'yi nede Göleliyi yalnız bırakmayacağız. Festivale elimizden gelen desteği sunacağız.

Göle Kimliğini Yüceltiyoruz

Esenyurt'ta 9 Göleli muhtar seçildik. Bu güne kadar Göle kimliğini yüceltmek için görevimizi layıkıyla yapıyoruz.  Diyen Kuzgun, Gelecek yıl yapılacak 23. Göle Uluslar Arası Kültür ve Kaşar Festivalde Göleli muhtarlar olarak Festival komitesinde yer alıp her türlü desteğimizi sunacağız.

Mahir KÜPELİ/İstanbul/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —