9044,64%-7,81
37,64% 0,04
40,49% -0,51
3679,50% -0,62
5959,84% 0,14
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE -
Edirne'de, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında alınan tedbir kararına aykırı davranarak eski işvereni tarafından tehdit ve hakaret edildiğini iddia eden bir kişi, şüpheli hakkında şikayetçi olarak işlem başlattı.
Olayda, müşteki YP, eski işvereni olan A.S.’nin, hakkında daha önce alınan uzaklaştırma kararı olmasına rağmen kendisini sürekli arayarak tehditte bulunduğunu ve hakaret ettiğini, şüpheli A.S.’nin ikametine zorla girmeye çalıştığını iddia ederek şikayetçi oldu.
Durum üzerine, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tahkikata başlandı. Şüpheli A.S. hakkında "6284 Sayılı Kanuna Aykırılık", "Tehdit", "Hakaret", "Konut Dokunulmazlığının İhlali" ve "Kasten Yaralama" suçlarından soruşturma açıldı. Olayla ilgili detaylı incelemeler sürüyor.