Tarih: 23.07.2024 19:05

Göksel IRMAK; ; Festivaller Uluslararası Boyutta Yapılmalıdır

Facebook Twitter Linked-in

23. Göle Ulusal Kültür ve Kaşar Festivali öncesi konuşan IRMAK Marketler Zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Göksel IRMAK; Festivaller Gurbetle Sıla’nın buluşma vesilesidir.

26-27-28 Temmuz tarihlerindeyapılacakfestivalin elbette ki bölgemizde bir bayram havası yaratacak diyen IRMAK Marketler Zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Göksel IRMAK, esnafımızın ticari anlamda büyük geliri olacak, kısacası bölgemize her anlamda bir coşku ve heyecan getirecektir. Eskiden berihalen gıda sektöründe faaliyet gösteren biri olarak bende festivale katılım sağlayacağım. Burada bulunan ve festivale katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

IRMAK; Festivali Ürünlerin Pazarlanmasına Yönelik Çevirmeliyiz

22. Uluslararası Göle Kültür ve Kaşar Festivali öncesi Serhat Birikim Gazetesi’ne açıklamada bulunan IRMAK Marketler Zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Göksel IRMAK, konuşmaların şöyle sürdürdü; 

            “Dünyada ürün üzerine yapılan festivallerin genel politikası ürün pazarlaması olmuştur. 26 yılını geride bırakmış bir festival ürününün pazarlanması için bir politika izleseydi şimdi Göle'de kaşar peyniri değerinin üzerinde ve yok satıyor olacaktı. Böyle bir yol izlenilmediği için büyük pazarlar oluşturulamamış festival amacına ulaşamamıştır. Bu nedenledir ki festival projesi çerçevesinde Göle ilçemizin kalkınmasına büyük katkılar sunamadığımız gibi festivalimizi de büyüterek Ürünlerin satışında sınırları zorlamalıyız.

Burhan AYDIN/İstanbul/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —