Tarih: 28.03.2024 00:28

GÖLE-FED CHP’nin Adayı Prof. Dr Ahmet ÖZER’ Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Göle Dernekler Federasyonu CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet ÖZER’i Federasyon merkezinde ağırladı.

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet ÖZER’i GÖLE-FED Genel Başkanı Eren Küpeli ve yönetim kurulu kapıda karşıladılar.

Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren GÖL-FED Genel Başkanı Eren Küpeli Baykan adayı Prof. Dr Ahmet ÖZER’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bölgenin en güçlü Göle Dernekler Federasyonunu Seçime 3 gün kala ziyaretinin gecikmesine üzüldüğünü dile getiren Küpeli konuşmalarını şöyle sürdürdü;

İstanbul’da 300 bine yakın Göleli yaşamaktadır en yoğun nüfusu Esenyurt’t a bulunmaktadır. Göleliler birlikte hareket ettiği zaman istediği adayı kazandıracak bir güçtedir.

2019 seçimlerinde CHP’nin adayın kazandıran Göleliler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde de yine belirleyici olacaktır.

AHMET  ÖZER, GÖLELİLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM 

Ziyarettin sevgiyle karşılanan CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet ÖZER, Göleliler Esenyurt’un kurucuları olduğunu yoğun bir nüfusa sahip çıktıklarını bildiğini dile getirerek konuşmalarını şöyle sürdürdü;

2019 Yılında CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı idim Trafik kazası geçirdiğim için Kemal Deniz Bozkurt adaylaştı 2019 Yılında Bozkurt’a verilen desteğin aynısını bana da verirsiniz, Bu kenti birlikte yönetir bütün sorunların çözeriz.

 1 Nisan’dan sonra hoyratça kullanılmış, rant uğruna imar planları yaparak kenti adeta beton şehrine dönüştürmüşler, Uyuşturucu hat sefada, 300 bin yakın yabancı uyruklu vatandaşların problemleri var, Bir milyonluk kentin tek bir hastanesi var. 50-60 kişilik sınıflarda okuyan öğrencilerimizin eğitim sorunu var. 30 Bine yakın konut mağduru var her gün kötü bir olayla anılan bir Esenyurt var. Sizlerle el ele verip bu kentin sorunların hep birlikte çözeceğiz Bu nedenle Gölelilerin tamamının desteğini bekliyorum dedi.

Turan AKTÜRK/Esenyurt/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —