Tarih: 27.05.2024 20:05

Göle Kadın Meclisi, Avcılar Belediye Başkanı ÇAYKARA’yı Tebrik Etti

Facebook Twitter Linked-in

Göle kadın Meclis Başkanı Türken Deli ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner ÇAYKARA’yı ziyaret ederek tebrik ettiler.

BAŞKAN DELİ, HEDEFİMİZ KADINLARIN ZAFERİ

Makamda gerçekleşen Ziyarette bir konuşma yapan Göle Kadın Meclisi Başkanı ve Göle Kadın Kooperatif Başkanı Türken Deli, Göle Kadın Meclisinin ve Göle Kadın kooperatifinin hizmetleri artarak devam ediyor,  hedefimiz kadınların zaferi için mücadele ediyoruz 

Göle meclisi olarak Kız öğrencilerin okumaları için burs verdiklerini diye getiren Başkan Türkan DELİ;  konuşmaların şöyle sürdürdü Göl kadın meclis Yöresel yemek üretimine ağırlık vermekteyiz. Özellikle Tanıtım günlerinde çok sayıda kadınımız pişirdikleri yöresel yemeklerin satışını da yapıyorlar, elde edilen gelirleri okumakta zorluk çeken kız öğrencilere burs olarak vermekteyiz. dedi

            Ayrıca  Kadın ortaklardan oluşan Göle Kadın  kooperatif,  yerel gıda ürünleri üretecek, bu ürünlerin pazarlanması ve satışını yapmakta Göle Kadın Kooperatifi  Bölgenin yerel gıda ürünlerinin satışı ve pazarlamasını yapıyor. Bu konuda  ilçenin yerel ürünlerinin tanıtımı konusunda önemli bir mesafe kaydettik 

BAŞKAN DELİ, AVCILAR GÖLE KARDEŞ OLSUN

Başkan Türkan Deli Avcılar'da  çok sayıda Göleli hemşehrimiz oturmakta  bu nedenle Avcılar Belediyesi ve Göle belediyesinin Kardeş belediye olması için teklifte bulundu. 

BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN ÇAYKARA TEŞEKKÜR ETTİ

Tebrik ziyaretinden çok mutlu olduğunu dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner ÇAYKARA;  Göle Kadın Meclisi Başkanı Türkan Deli ve Yönetim Kurulana teşekkür etti.

Kadınların üretip kendi ayakları üzeride durup  başarı hikayesi yazmak için yola çıkan Göle kadın meclisini tebrik ediyorum Avcılar Belediyesi olarak elimizden gelen  he türkü desteği vereceğiz.

Başkan ÇAYKARA; Göle belediyesi ve Avcılar Belediyesinin kardeş olması bizi onurlandırır bu nedenle bu konu üzerende çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

            Ziyarete  Göle Kadın Meclisi Başkanı ve Göle Kadın Kooperatif Başkanı Türken Deli, Başkan Yardımcısı Zilif Cengiz, Başkan Yardımcısı Altun Küpeli, Başkan Yardımcısı Gönül Çığır, Başkan Yardımcısı Gökçek Akın ve Kadın meclisinden Nuriye Yıldırım katıldı.

            Uzun süren sohbetin ardındın hatıra  fotoğraf çekildikten sonra  ziyaret son buldu. 

Heyet daha sonra  Avcılar Belediye Başkan yardımcısı. Sidar ŞIMSEK'i ziyaret ederek tebrik ettiler.

Yağmur KÜPELİ/Sarıyer/Siyasal Birikim 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —