Tarih: 24.09.2024 21:40

Göle Kadın MECLİSİ Yönetimi Engin Doğru’yu Tebrik Etti

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Göle kadın meclisi Başkanı Türkan Deli ve Yönetim Kurulu üyeleri Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı olan Engin Doğru’yu makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

DOĞRU, DESTEĞİMİZİ EKSİK ETMEYECEĞİZ.

Tebrik ziyaretinden çok mutlu olduğunu dile getiren Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Engin Doğru, Kadın meclis Başkanı Türkan Deli ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Kurulduğu günden beri kız öğrencilere eğitim desteği verdiği için ve Yöresel yemeklerimizin tanıtımı için önemli bir misyonu üstlendiği için Kadın Meclisi derneğinin yaşaması için hepimizin destek sunması lazım diyen Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Engin Doğru, Yöremizin organik ürünlerinin tanıtımı ve pazarlamasında öncü olan Göle kadın Kooperatifinin önemli işler yaptığı için tebrik etti. 

Doğru, Esenyurt Belediyesi olarak Kadın meclisinin ve Göle Kadın Kooperatifinin bütün projelerine gücümüzün oranında desteğimizi sunacağız dedi.

Kadın meclisi ve Göle kadın Kooperatifi Başkanı Türkan Deli, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Engin Doğru’nun destek açıklamalarımdan dolayı kendisine teşekkür etti

Çok verimli geçen ziyarete Başkan Türkan Deli, Başkan Yardımcı Zilif Cengiz, Başkan Yardımcısı Altun Küpeli,

Göle Kadın Kooperatif Nuray Aktaş, Göle kadın Meclisi üyesi Saime Doğan katıldı. 

Yağmur KÜPELİ/Esenyurt/Siyasal Birikim

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —