Tarih: 24.09.2024 22:00

Göle Kadın MECLİSİ Yönetimi, Sema DÜZCÜ’yü Tebrik Etti

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Göle kadın Meclisi Esenyurt Belediyesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Müdürü Olan Sema DÜZCÜ’yü makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

KADINLARIN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ 

Tebrik ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getiren Esenyurt Belediyesi Yerel Yerel Hizmetler Müdürü Sema DÜZCÜ, Göle kadın meclisi başkanı Türken deli ve yöneticilerine teşekkür etti

DÜZCÜ, Kadınlar Başaracaktır

Göle kadın meclisi kurulduktan sonra kadınlara aşırı bir güven geldi ve bölgede kadın kooperatiflerinin kurulmaya başladığını dile getiren Esenyurt Belediyesi Yerel YerelHizmetler Müdürü Sema DÜZCÜ, Bizde Göle Kadın Meclisi ve Göle Kadın Kooperatifinin başarılı olması için her türlü desteği suacağız.

 Esenyurt Belediyesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Müdürü Sema DÜZCÜ, konumasının sonunda öneml ibir mesajverdi  Kadınların Gücüne Güç Katacağız. dedi

Kadın kadına yapılan çok verimli geçen ziyarete Başkan Türkan Deli, Başkan Yardımcı Zilif Cengiz, Başkan Yardımcısı Altun Küpeli, Göle Kadın Kooperatif Nuray Aktaş, Göle kadın Meclisi üyesi Saime Doğan katıldı. 

Yağmur KÜPELİ/Esenyurt/Siyasal Birikim

 

Yağmur KÜPELİ/Esenyurt/Siyasal Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —