Tarih: 22.05.2024 00:07

Göle Kadın Meclisinden, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı DOĞRU’ya Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Göle Kadın Meclisi, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Özgür DOĞRU’yu ziyaret ederek tebrik ettiler. 

Tebrik ziyaretinden çok mutlu olduğunu dile getiren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Özgür DOĞRU, Göle Kadın Meclisi Başkanı Türkan Deli ve Yönetim Kurulana teşekkür etti.

Ziyarette Göle Kadın Meclisinin ve Göle Kadın kooperatifinin hizmetlerinden bahseden Göle Kadın Meclisi Başkanı ve Göle Kadın Kooperatif Başkanı Türken Deli, yapacakları yeni projelerinden başkan yardımcısı DOĞRU’dan destek istedi .

BAŞKAN YARDIMCISI OZAN ÖZGÜR DOĞRU, KADINLARIN GÜÇLENMESİ İÇİN GEREKEN DESTEĞİ SUNACAĞIZ.

            Kadınlarımızın güçlenmesi üretim sürecine katılı için yoğun çaba gösteren Göle kadın meclisinin hizmetlerin taktir eden Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Özgür DOĞRU, Kadınları arkasında alıp kazançlarıyla öğrencilere burs verip bir çok başarı hikayesi yazan başta Göle Kadın Kooperatif Başkanı Türkan Deli ve yönetim kurulunu taktir etti.

DOĞRU Göle kadın meclisinin daha da güçlenmesi için bütün Göleliler maddi ve manevi destek sunmalıdır, Şişli Belediye olarak gücümüzün oranında destek sunacaklarını belirtti.

            Ziyare'te  Göle Kadın Meclisi Başkanı ve Göle Kadın Kooperatif Başkanı Türken Deli, Başkan Yardımcısı Zilif Cengiz, Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Altun Küpeli, Başkan Yardımcısı Gönül Çığır, Başkan Yardımcısı Gökçek Akın ve Kadın meclisinden Nuriye Yıldırım katıldı.

            Uzun süren sohbetin ardındın hatıra  fotoğraf çekildikten sonra  ziyaret son buldu. 

Yağmur KÜPELİ/Sarıyer/Siyasal Birikim 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —