Tarih: 25.09.2024 15:21

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

Facebook Twitter Linked-in

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

Esenyurt Kent Konseyi ve bölge halkının tepkisi sonrası Esenyurt Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ne yapılması planlanan şantiye projesinden vazgeçti.

HALKIN TEPKİSİ ŞANTİYE PROJESİNİ DURDURDU

Esenyurt Kent Konseyi Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Abdullahoğlu, yaptığı açıklamada, Esenyurt Atatürk Mahallesi ve çevresindeki diğer üç mahallede Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinin yapılması planlanan alanın mahalle halkı tarafından yoğun tepkiyle karşılandığını belirtti. Esenyurt Kent Konseyi Teknik Ekibi, mahalle muhtarları ve bölge halkıyla görüşerek bu alanın uygun olmadığını belirtti ve Esenyurt Belediyesi'ne alternatif bir proje sundu.

KENT KONSEYİ PROJEYE KARŞI DURDU

Esenyurt Kent Konseyi, Esenyurt Belediyesi tarafından kendilerine sunulan proje tanıtımına katıldı. Ancak Kent Konseyi Yönetimi, bu alanın uygun olmadığını ve şantiyenin yapılması halinde gerekli tepkileri göstereceklerini iletti.

BELEDİYE BAŞKANI ÖZER'DEN HALKA SAYGI

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Ahmet Özer, bölge halkının ve Esenyurt Kent Konseyi'nin itirazlarını dikkate alarak mahalle halkıyla bir araya geldi. Başkan Özer, "Halka rağmen hiçbir şey yapmayacağız" diyerek, şantiyenin bu alanda yapılmayacağını duyurdu. Bu açıklama, mahalle halkı tarafından alkışlarla karşılandı.

KENT KONSEYİ'NDEN TEŞEKKÜR

Murat Abdullahoğlu, Belediye Başkanı Prof. Ahmet Özer’e halkın sesine kulak verdiği ve şantiye projesinden vazgeçtiği için teşekkür ettiklerini belirterek, "Halka rağmen hiçbir şey yapılamayacağını gösteren en iyi örneği sergileyen Belediye Başkanımıza alkışlarımızı sunuyoruz" dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —