-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Hüseyin Baş'tan Özdağ'a destek ziyareti
Hüseyin Baş'tan Özdağ'a destek ziyareti
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret suçlamasıyla gözaltına alınan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a destek için Çağlayan Adliyesine gitti.
İSTANBUL (İGFA) - BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a destek ziyaretinde bulundu.
Burada Özdağ’ın avukatları ve parti yetkilileri tarafından karşılanan Baş, Özdağ’ın durumu hakkında bilgi aldı.
Adliyede İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile de kısa bir görüşme gerçekleştiren Hüseyin Baş, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
"Bizler Bağımsız Türkiye Partililer olarak Sayın Ümit Özdağ’ın gözaltı sürecini öğrendikten hemen sonra, bütün arkadaşlarımız genel başkan yardımcılarımızla birlikte olayı sıcağı sıcağına takip ediyoruz" diyen Baş, "Bugün de burada bir dayanışma gösterebilmek adına Zafer Partili tüm yetkililerle, bütün teşkilatlarıyla bir araya geldik. Bizler Türkiye’de siyaset yapmaya çalışan, siyasi partileri ile teşkilatları ile düşünceleri ile bu fikirlerini halka aktarmaya çalışan insanlarız. Ümit Özdağ da böyle bir insan. Sayın Ümit Özdağ’ı dinleyip hiç kimse bu ülkede bir kötülük yapmadı bugüne kadar. Dolayısıyla kendisine yapılan muamelenin haksız olduğunu, hukuksuz olduğunu gözlemliyoruz. İnşallah bu süreç geçecek, bu süreçler de geçecek. Galileo yargılanıyor ‘dünya dönüyor’ dediği için yargılanıyor. Yargılanma sonucunda ceza alıyor ve o cezayı veren mahkemeye karşı dönüp, ‘Ama yine de dönüyor’ diyor. Dolayısıyla doğruları söylemenin suç olduğu ortamdan bir an önce kurtulmayı diliyoruz" diye konuştu.
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Yükleniyor





















