Tarih: 25.07.2024 18:23

"İGD Başkanı Hasan Hınıslı'dan Unutulmaz Basın Bayramı Etkinliği"

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Hasan Hınıslı, değerli ailesiyle birlikte gazetecilerin bayramını unutulmaz kıldı. Bu güzellikleri hazırlamasında en büyük destekçisi, değerli eşi ve oğlu oldu. Gelen gazeteci arkadaşları ve dernek üyeleri, misafirlerini kendi yerlerindeymiş gibi ağırlayarak, bu sıkıntılı günlerde nefes alabilecekleri bir gün sundu. Gelen arkadaşlarla ailece tek tek ilgilenmeleri ve bir sorun oluşmaması için gösterdikleri çaba takdire şayandı. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı etkinliğinde gazeteciler çatalca sosyal tesislerinde, saat 16’dan 24’e kadar tam 8 saat süren etkinlikte, doğayla iç içe Çatalca Çanakça Sosyal Tesisleri'nde çok keyifli bir gün yaşandı.

 

Çatalca Belediye Başkanı  Erhan Güzel Etkinliğimize katılarak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ve Lozan Antlaşması'nın 101. yılı hakkında anlamlı bir konuşma yaptı gazeteci arkadaşlarla tanışıp sohbet  etti kendi adımı çok  teşekkür ederim.

Pop müziğin güçlü sesi, kıymetli  Ahmet Ermiş’e etkinliğimizde söylediği eşsiz parçalar ve canlı performansı için teşekkür ederim.

Çatalca Çanakca Sosyal Tesisleri çalışanlarına, bizi 8 saat boyunca muhteşem bir şekilde ağırladıkları için teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, Trakya müzik ekibine canlı performanslarıyla, klarnetleriyle, davullarıyla, zurnalarıyla katılımcıları coşturdukları için de teşekkürlerimi iletiyorum.

Başkan Hasan Hınısli'nin önderliğinde gerçekleşen bu etkinlik, gazetecilere unutulmaz bir Basın Bayramı yaşatmıştır. Bu tür etkinliklerin devam etmesi ve gazetecilere verilen değerin artması, sektördeki dayanışmayı güçlendirecektir.

Bu anlamlı günde bir araya gelmemizi sağlayan tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu özel günü birlikte kutlamak, bizler için büyük bir onurdu.

İyi ki İstanbul Gazeteciler Derneği var. Gelenekten geleceğe meslek aşkı yolculuğu devam edecek.

Ayten Alkaşı/ Siyasal Birikim

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —