-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,28% 0,18
-
EURO
51,11% 0,65
-
GRAM ALTIN
6522,00% -4,77
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
İmamoğlu Ve Çalık Beylikdüzü’nde İncelemelerde Bulundu
Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte Beylikdüzü’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte Beylikdüzü’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’ndeydi. İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve beraberindeki heyetle birlikte bir dizi incelemede bulundu. Heyetin ilk durağı Gürpınar Sahili’nde devam eden düzenleme çalışması oldu. İmamoğlu ve Çalık, 2 bin 400 metrelik alanda yürütülen çalışmaların son durumunu teknik ekipten dinledi. Sonraki durak ise Beylikdüzü Belediyesi’nin yapımında sona geldiği Barış Mahallesi pazar alanı projesi oldu. Başkan Çalık, 5 bin metrekare alana ve 728 tezgâh kapasitesine sahip pazar alanının yanı sıra çevre düzenlemesine ilişkin de detayları aktardı.
İmamoğlu’ndan Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’ne tam not
Başkan İmamoğlu ve Çalık’ın beraberindeki heyet, yapımında sona gelinen bir diğer proje olan Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’ni de gezdi. Yaklaşık bin 200 metrekare inşaat alanına sahip olan ve içerisinde STEAM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik) Laboratuvarı, SMART SKY Gözlem Evi, Prof. Dr. Erdal İnönü Fizik Parkı, atölyeler ve öğrenci konaklama alanları yer alan proje Başkan İmamoğlu’ndan tam not aldı.
Harbiye Caddesi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak
Saha gezisi, Beylikdüzü Belediyesi’nin Nihal Atsız Sokak açılması ve Harbiye Caddesi Köprü projesinin incelenmesiyle son buldu. Projeyle birlikte Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu önünden Vira Kavşağı’na olan bağlantı ulaşımının kolaylaştırılması planlanıyor.

Seyithan İzsiz İddialara Tek Tek Cevap Verdi
Çekmeköy KAISİAD, Sahur Programında “Birlik Mesajı Verildi
‘Kral Dairesi’ Cennet Sahnesi’nde Prömiyer Yaptı
Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
3. Geleneksel Çanakkale Geçilmez Satranç Turnuvası’nda Hamleler Konuştu
Esenyurt’ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin “Minnet ve Vefa” İftarı
Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı
Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.
İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu
Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...
Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu
Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi
BTP'den İran açıklaması
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Yükleniyor





















