Tarih: 28.09.2024 02:38

İş insanı Fahri Altun'un kızı Unutulmayacak Bir düğünle evlendi

Facebook Twitter Linked-in

Göleli iş insanı Fahri Altun’un kızı Eda Nur Altun, İstanbul’da düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

Altun Grup Yönetim Kurulu başkanı ve Göle TİGEM İşletme sahibi Fahri Altun’un kızı Eda Nur Altun ile damat Aykut Bilce İstanbul’da düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Muhteşem katılım ile gerçekleşen düğün töreninde Altun ailesini, dostları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda misafir katılarak kızlarının özel günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

EVLENME CÜZDANINI BAŞKAN BUDAK VERDİ.

Nikâh şahitliğini yaptığı düğün töreninde genç çifte nüfus cüzdanını Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak verdi

“İstanbul’da Göleli kıymetli  iş insanımız Fahri Altun’un değerli kızı Eda Nur Altun ve damat bey Aykut Bilce çiftinin nikah törenine katılmanın mutluluğunu yaşadık. Deyen Göle belediye Başkanı Gökhan Budak konuşmaların şöyle sürdürdü;  Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, birlikte güzel bir hayat sürmelerini temenni ediyorum. Bizleri bu anlamlı günde bir araya getiren Altun ailesine nazik davetlerinden dolayı teşekkür eder, her iki aileye de hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

DÜĞÜNDE RENKLİ SİMALAR VARDI

Edanur ve Kıymetli oğlumuz Aykut Bilece'nin düğün törenlerine işleri yoğunluğu nedeniyle katılamayan Ardahan Milletvekili Kaan Koç’a, ve Ardahan Milletvekili Özgür erdem İncesu’ya telgrafla mutluluk dilerken çok sayıda gelen çenek gözden kaçmadı.

Çok seviyeli geçen düğüne önceki dönem Tarım ve orman Bakan yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Hadis uzmanı Şek Ebubekir Şimşek, Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, Esenyurt Önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Başsavcı Mustafa Karamık,  Av yavuz Çopur, Esenyurt önceki dönem Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, İstanbul Gazeteciler Derneğinin onursal Başkanı Mustafa Küpeli,  Bahçeli evler Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi Yalçın Avcı, Esenyurt Belediyesi Tarım Müdürü Haşim Baki, Turizmci Alihan Akkoç, GÖLE-FED Genel Başkanı Eren Küpeli, GÖLE-FED Genel Başkanı Eczacı Fatih Kılıç, GÖLE-FED Genel Başkan Yardımcısı Gökmen Altun, Ardahan Kültürevi Başkan Yardımcısı Sait Üstündağ, İş insanlarından Hüseyin Enes Altun, Hasan Altun, Emin Altun, Gürbüz Altun, Sinan Ceco, cevdet Ceco,

Adını yazamadığımız İş İnsanlarına, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütleri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar dostları, arkadaşları, Ardahan Göleli hemşehrilerimi ve akrabaları katıldı.

 

 

Turan AKTÜRK/İstanbul/Siyasal Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —