Tarih: 29.08.2024 21:05

İş İnsanı Yusuf M. TEKİN'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

  İş İnsanı Mahir TEKİN, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

            30 Ağustos Zafer Barımı nedeniyle gazetemize bir açıklamada bulunan Tekin Kardeşler Oto Lastik - Rot Balans. Satışı ve Servisi, Lastik Bayi Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mahir TEKİN;  30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. dedi.

             Bundan tam 102 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk ulusu büyük bir zafer elde etti. TEKİN; Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos zaferinin yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 

            Bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor bu şanlı zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.

Mahir KÜPELİ/ İstanbul/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —