Tarih: 23.07.2024 00:33

İsmail Küpeli; Ulusala taşınmayan Fesitvallerin Gelecek vaad edemez

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan ve İlçelerinde yapılan festivallerin basın ayağı oluşturmadan amacına ulaşmayacağını söyleyen Mali Müşavir İsmail Küpeli; Festivalimize büyük katılımlar elde etmek istiyorsak önce medyayı peşinden sürükleyecek star sanatçılar getirmeliyiz. Onu yapamıyorsak medyanın ilgisini çeken ve haber değeri yaratacak projeleri festival programında hayata getirirsek Medya gelir ve festivali ulusal boyuta taşır. O zamanda amacına olaşabilir. Aksi halde Festival il ve ilçemiz sınırlarını aşamaz. Dedi.

Basın festivalin can simididir 

Bundan dolayı basın festivallerin can simididir Festivalleri ve etkinlikleri Ülke ve Dünyaya taşıyan basın mensuplarıdır. Diyen Mali Müşavir İsmail Küpeli; Onlarla basın komitesi çok iyi ilgilenmeli. Göle ve çevresindeki Tarihi güzelliklerimizi basına gösterip haber yapılmasını sağlamalıdır. Diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü;

80 yıldır kandırılan İlçemizin geri kalmışlığını basın mensuplarına gösterilip haber yaptırmayı başarabilirsek. Bu görüntüleri izleyen yetkililer sorunları çözmek çini birinci adımı atacaklarına inanıyorum. Köylünün emeği tartışılmalı Süt üreticilerini konuşturup sorunlarını halka iletmeli Özellikle elleriyle sağın yapan kadınların ön plana çıkarıp, emekleri de beraberinde dile getirilmelidir Bu vesile ile bütün Göleli hemşehrilerimin 23. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar  festivalini kutlarım. Dedi. 

Gündüz ARAS/İstanbul/Siyasal Birikim 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —