-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
“Kadın Mutluysa Aile De Toplum Da Mutludur”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda ailelerle buluştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda ailelerle buluştu. Göreve geldiği ilk günden itibaren kadın, çocuk ve gençleri destekleyen projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çalık, “Hayatımızın ortasına Beylikdüzü’nü koymuş durumdayız. Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın mutluluğu için çalışıyorum. Bundan sonra da aynı duyguyla çalışacağım” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltıda ailelerle buluştu. Oldukça yoğun katılımlı geçen buluşmada çocuklarla tek tek ilgilenip hediyeler veren Başkan Çalık ve eşi Zehra Çalık anne ve çocukların taleplerini de dinledi.
“Hayatımızın ortasına Beylikdüzü’nü koymuş durumdayız”
Konuşmasında hayata geçirdiği uygulamalar ve projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Çalık, “Hayatımızın ortasına Beylikdüzü'nü koymuş durumdayız. Beylikdüzü'nde yaşayan komşularımızın mutluluğu için çalışıyorum. Bundan sonra da aynı duyguyla çalışacağım. Benim her zaman, her süreçte en çok önemsediğim kesimler; çocuk, genç ve kadınlar. Ben biliyorum ki bir toplumda kadın mutluysa aile de toplum da mutludur. Biz de bu mutluluğun devam etmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.
“Çocuklara adil bir ortam sunmak zorundayız”
Çocukların ve annelerin gelişimlerine destek olan projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Çalık, “Çocukların mutlu ve huzurlu vakit geçirmesi için yeni parklar yaparak ilçemize yeşil alanlar kazandırdık. Görev süremiz boyunda kreş sayımız on bire çıktı. İki tane de anne ve çocuk merkezi yaptık. Çocuklara adil bir ortam sunmak zorundayız. Yeni spor merkezleri ve kültür merkezleri ile evlatlarımızın gidip derslerini çalışabileceği kütüphaneler kazandırdık” dedi.
“Bu kardeşiniz size asla bahane üretmeyecek”
Başkan Çalık konuşmasının devamında, “Vicdanımızla, ahlakımızla bu kentin ve bu kentin bütün ihtiyaç sahibi insanlarının yanında olmaya devam edeceğiz. Ben vicdanımın ve ahlakımın kabul etmediği hiçbir işin altına imza atmıyorum. Bundan sonra da böyle olacak. Bu kardeşiniz size asla bahane üretmeyecek. Hep daha fazlasını yapmak için çalışacağım” ifadelerini kullandı.
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Yükleniyor





















