Tarih: 23.03.2024 01:59

KAI’lılardan CHP Eseryurt Adayı Ahmet Özer’e Yoğun İlgi

Facebook Twitter Linked-in

KAISİAD’ın düzenlediği geleneksel 10. İftar programı yoğun kalımı ve ilgi içerisinde gerçekleşti.

AHMT ÖZER, İlGİYLE KARŞILANDI

Salona Kars Önceki Dönem Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı adayı Abdulhadi Akmugan, Engin Doğru, Tanır Uluğu Dilek Şimşir, CHP Ardahan Milletvekili adayı Asım Karababacak ve meclis üyesi adaylarıyla giren CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER. Kars Ardahan Iğdırlılar tarafından coşkuyla karşılandı. 

KAISİAD’ın Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlediği Geleneksel iftar programına Federasyon Başkanları, Kars Ardahan Iğdır İl ilçe köy dernek Başkanları, İş insanları, Kanaat önderleri. Meclis üyesi adayları, muhtar adayları 1000 Kişiye yakın Kars Ardahan Iğdır’lı ve Esenyurt’un renkli simaları katıldı.

BAŞKAN GÖKÇE TEŞEKKÜR ETTİ

İftar Programının açılışında yoğun kalım ve ilgiden dolayı dost ve hemşehrilerine teşekkür eden  Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve iş adamlar Dernek başkanı  Orhan Gökçe,  Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve iş adamları Derneğin organize ettiği iftar davetimize icabet ettiğiniz için sizlere şükranlarımı, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum ediyorum.

Beraberlik ve dayanışmanın en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Allah’ın insanlık âlemine armağanı olan bu kutlu Ramazan gecesinde, Yunus Emre’nin dediği gibi sadece aynı dili değil aynı duyguları paylaşma sevdası ile yola çıkan KAISİAD olarak siz değerli dostlarımızla aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duymaktayız.

AHME TÖZER ESENYURT 22 YILDIR İHMAL EDİLMİŞ

Daha sora yoğun alkışlarla mikrofona davet edilen CHP Esenyurt Belediye başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER,  Anadolu’nun beşiği Esenyurt 22 yıldır ihmal edildiği için sorum yumağına dönüşmüş Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra Kars Ardahan Iğdır’lı ve Esenyurtlularla  el ele verip bütün sorunları hep birlikte çözeceğiz dedi.

 “AKP zihniyeti Esenyurt’u betona çevirmiş yeşil alan kalmamış. Esenyurt’un en büyük sorunu ulaşım ve imar sorunu olarak önümüze çıkıyor. CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof Dr. Ahmet ÖZER; Esenyurt’a gençler için, kadınlar projeler hazırladık.1 Nisan sabahı yeni bir Esenyurt için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

FEDERASYONLAR  İFTARDAYDI

 

Sunuculuğunu Turgay Zorba’nın yaptığı İftar Programına CHP Esenyurt Belediye başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER, Kars öneki dönem Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adaylarından Engin Doğru ve Abdulhadi Akmugan, Taner Uluğ, Dilek Şimşir, Engin Sarıkaya, CHP Ardahan Milletvekili adayı Asım Karababacak, Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkana Kemal Ulaş, Ardahan Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Güner Kökat, Ardahan Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Öztürk, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi,  Esenyurt 113 Nolu taşıyıcıylar Kooperatif Başkanı Yücel Tanış, Serhat Seviil Toplum Genel Koordinatörü ve Ardahan'lılar Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Yusuf Şit, Esenyurt otogarı taşıma Kooperatifi Başkanı Harun Yıldırım, CHP Belediye meclis üyesi adayları, Muhtar adayları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, İş insanları, kanat önderleri  ve çok 1000 kişiye yakın Kars Ardahan Iğdırlı katıldı.

 

 

Turan AKTÜRK/Esenyurt/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —