Karayün, Cumhurbaşkanı’na Seslendi..!

Karayün, Cumhurbaşkanı’na Seslendi..!

Karayün, Cumhurbaşkanı’na Seslendi..!

 

Karayün, Cumhurbaşkanı’na Seslendi..!

 

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yönetim Kurulu ve MYK Üyeleri ile birlikte Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ünver'i makamında ziyaret etti.

TYBBD Genel Başkanı Nezir Karayün, “Büyükçekmece Emniyet Müdürü Ömer Ünver'i makamında ziyaret ederek, Büyükçekmece’nin emniyet, asayiş, trafik gibi sorunlarını, Emniyet teşkilatından beklentilerini ve çözüm önerilerini sundu. 

“YEREL BASIN BİRLİĞİNİ TANITTI”

Türkiye genelinde 30’dan fazla ilde temsilcilik ve şubelerinin bulunduğunu dile getiren Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yerel basının çok zor şartlarda çalıştığını ifade ederek, Cumhurbaşkanlığının tasarruf tedbirleri kapsamındaki kararıyla ve artan kağıt fiyatları, personel giderleri ve araç gereç masrafları karşılanamaz hale gelerek,  tamamen yok olmaya mahkum oldu. Sosyal medyanın gelişimi ile basılı gazete ve dergilerde artık vatandaşın ilgisini çekmemeye başladı bu sebeple yerel basın olarak dijital medyaya yönelmek zorunda kaldık. Bizlerde bundan sonra internet siteleri ve sosyal medya mecraları üzerinden yerel basının gelişimi için çalışmalar yapmaya başladık.

“YEREL BASINA SAHİP ÇIKILMALI”

Karayün; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, yerel basını çok iyi tanıyan ve bugünkü sıkıntılarının neler olduğunu bilen ve anlayan bir insandır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yerel basına verdiği desteği biliyoruz, yaptığı çalışmaları kamuoyuna duyurma aracı olarak değer veriyordu. Ancak ne hikmetse artık yerel basını görmüyor veya göstermiyorlar. Bu nedenle acilen sayın Cumhurbaşkanımızın yerel basına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle son tasarruf tedbirleri kapsamında belediyelerin, kamu kurum ve kuruluşlarının gazete, dergi ve benzeri yayınların alımlarını ve aboneliklerinin yasaklanmasını doğru buluyorum ancak yerel basının bu kapsama alınmaması ve yerel basının yaşatılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Yerel Basına destek amacıyla iletişim fakültelerinin birinci sınıfından itibaren yerel medya kuruluşlarında mecburi staj yaptırılarak, ülkeye nitelikli insanlar kazandırmak için işin mutfağında öğrenmelerini tavsiye ediyoruz. Türkiye genelinde hatırı sayılır nüfusa sahip olan yerel basın mensupları Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği çatısı altında bir araya gelmeyi başardık.  Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği olarak yaptığımız,  yerel basının sorunları ve çözüm önerileri konulu çalışmamıza sayın Cumhurbaşkanımızdan destek bekliyoruz.  

 

 

“BAŞARILARINI TAKDİR EDİYORUZ”

Karayün; Büyükçekmece Türkiye’nin en güzel ilçelerinden bir tanesi ilçe emniyet müdürümüzün çalışmalarını takip ediyor, Türk polis teşkilatının canla başla ülkemizde olduğu gibi yaşamış olduğumuz Büyükçekmece’de de çalışmalarını takdir ediyoruz. İlçemize yeni gelen ve gelir gelmez Büyükçekmece’nin sorunlarına hakim olarak çözüm ürettiğini görüyoruz. Bugün burada Türkiye Yeler Basın Birliği genel başkanı sıfatıyla yönetim kurulu üyelerimiz ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Genç müdürümüzden beklentilerimiz yüksek. Özellikle Tepecik, Muratçeşme ve diğer mahallerde uyuşturucu, gasp ve benzeri suçları önlemelerini bekliyoruz.

“HALKIN HUZURU İÇİN 24 SAAT”

Büyükçekmece Emniyet Müdürü Ömer Ünver Büyükçekmece’de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gazetecilerin kamuyu bilgilendirme adına önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Ünver, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emniyet teşkilatının, halkın huzuru ve refahı için 24 saat hizmet verdiğini, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalıştıklarını ifade etti.

“DAHA DA VERİMLİ HALE GETİRİYORUZ”

Ünver, Emniyet Müdürlüğü olarak halkın güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çalışmaları halka ulaştırma yönünde basın mensuplarına da önemli bir görev düştüğünü, kendisinin her türlü yardım ve kolaylığı gösterme gayretinde bulunup basın mensuplarının bu yöndeki bilgiye daha kolay ulaşabilmeleri için iletişim kanallarını sonuna kadar açık tutacağını belirterek,  "Her şehrin toplumunun değer yapısı farklıdır ve her toplumun beklentileri de farklıdır. Bu toplantılarla her kesimden insanın söyleyeceklerine kulak veriyor, bize anlatmak istediklerini dinliyoruz. Bu şekilde de hem sağlıklı iletişim kuruyor hem de teşkilatımızın çalışmalarını daha da verimli hale getiriyoruz." İfadelerini kullandı.

 

 “BÜYÜKÇEKMECE GÜZEL BİR YER”

Büyükçekmece nüfusunun 300 bine yaklaştığını ifade eden Ünver, “Genelde Büyükçekmece’de emekliler ve yaşlılar ağırlıkta bulunuyor. Yaşanabilir bir aile için burası güzel bir yer” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti. Bizde olaylar fazla olmaz. İstanbul'da huzur ve güvenlik anlamında ilk 10'un içerisindeyiz. Buranın avantajı nüfusu çok kalabalık ilçelerden değil. Çok aşırı fabrika ve sanayi olan bir yerde değil. Sakin ve yaşanılacak bir ilçemiz. Bölgemizde yaklaşık olarak 12 bin yabancı vatandaşımız bulunmaktadır. Burada metrobüs hizmete girdiğinde buranın nüfusu çok değişir. Eskiye göre personel sayımız arttı. Araçlarımız yenilendi. Uygulama sayımız arttı. Malumunuz İstanbul 20 ila 25 milyon civarında olan bir şehrimiz. Hafta sonu arkadaşlarımızı İstanbul'un diğer ilçelerinde görevlendiriyoruz.

Karşılıklı yapılan sohbet sonrasında Ömer Ünver, TYYBD Genel Başkanı Nezir Karayün, Onur Kurulu Başkanı Şeref Özata, Genel Başkan Yardımcıları Ercan Kutlu ve Nilgün Ege ve Ayşegül Tuncer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret amacına ulaşarak son buldu.

Haber: Yerel Basın Birliği Haber Merkezi


Haber Kaynak : yerelhaberim.net

Başkan KAÇALİ, Azerbaycan Cumhuriyetinin 107. Yılını Kutladı

İstanbul’da Barış İçin Tarihi Zirve

Trump’tan İstanbul Açıklaması

Erdoğan ve Zelenskiy Ankara’da Buluşuyor

Ford İşçileri Almanya’da Grevde

Trump’tan Orta Doğu Çıkarması

Zelenskiy Türkiye’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Görüşme

Türkiye Terörsüz Geleceğe Yaklaştı

Papa LEO'dan Barış Çağrısı

ALTIN FİYATLARINDA YENİ HEDEF 3 BİN 500 DOLAR

MAYIS AYI ENFLASYON VERİLERİ SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

Emeklilere Müjde

Altın Düştü, Dolar Dalgalı

Altın Fiyatları Yükselişe Geçti

Vatandaş Mağdur Oldu

Zam Umudu Artıyor

Ev Kadınları İçin Sosyal Güvence Düzenlemesi

Destek Ödemesi Hesaplara Yatıyor

Cari Açık Mart Ayında 3.9 Milyar Dolar Oldu

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

İstanbul’un Fethinin İzinden Konvoy Coşkusu

Geleceği Netlik Kazandı İmzayı Attı

Esenyurtlu Cimnastikçilerden Türkiye Derecesi

Avcılar Belediye Cihangirspor Kadınlar 2.Lige Yükselme finalinde

Fenerbahçe’yi Farklı Geçtiler…

Galatasaray Taraftarı Silva İçin Geri Sayımda

Esenyurt Belediyesinden Özel Çocuklara Atla Terapi Etkinliği

Ali Koç’un Yunus Akgün Planı

Kocaelispor’un Bayrağı Boğaz’da Dalgalandı

El Clasıco'da Tarih Yazıldı: Barcelona, Real Madrid'i Devirdi

Ömer AMED'in Lansman Gecesi Muhteşem Oldu

LOZAN YOLU ÇOK ÇETİN BİR YOLDU.

Kakava Ateşi Edirne’yi Isıttı: Şenlikte Renk, Müzik ve Birlik Vardı

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde Görücüye çıkacak

BEYOĞLU’NDA KADIN EMEĞİ GÜNLERİ BAŞLADI

Esenyurt’ta Kültür Sanat Coşkusu: Çehov Kabare Kapalı Gişe Oynadı

Volkan Konak, Türkiye’yi Yasa Boğdu

DEM Partililer Yenikapı'da Nevruz'u kutlamasında Tutuklamalara tepki v ardı

Graffiti Sanatı İlk Kez Bir Kamusal Mekânda!

Beylikdüzü Baksm 21.Akbank Kısa Film Festivali’ne Ev Sahipliği Yapacak

EHLİYETLERİNİ YENİLEMEYEN SÜRÜCÜLER İÇİN BÜYÜK RİSK

ALTIN FİYATLARINDA YENİ HEDEF 3 BİN 500 DOLAR

"TÜRK SİNEMASININ YAŞAYAN EFSANESİNDEN ZARİF POZ"

ŞARKICI ŞİMAL YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

OKULLARIN ERKEN TATİLİNE NET YANIT

MAYIS AYI ENFLASYON VERİLERİ SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

"İSTANBUL VALİLİĞİ KARARIYLA METRO VE FÜNİKÜLER HATLARINDA GEÇİCİ KAPANIŞ"

"ÇAĞLA ŞIKEL'DEN SÖZEL ŞİDDET İTİRAFI"

İBB Yolsuzluk Soruşturmasında Beşinci Dalga’ Da Gözaltı

Gözaltıların Sayısı Artıyor

İstanbul’un Fethinin İzinden Konvoy Coşkusu

Sizden Korkan Sizden Namerttir

Geleceği Netlik Kazandı İmzayı Attı

“Seyr-i Temaşa” Esenyurtlularla Buluştu

Beyoğlu Belediyesi’nden Hataylı Çiftçilere Destek

Uluslararası Platformlar Avcılar’ın Sürdürülebilirlik Başarısını Duyurdu!

Beyoğlu’nda Belediye Ve Cami Derneklerinden Bayram Dayanışması

Kurban Kesimi Artık Daha Bilinçli: Esenyurt’ta Eğitimli Kesim Elemanları Görev Başında

Aile Sağlığı Merkezinde Kavga

‘Adalete Ulaşmak Zorlaşacak’

2025 Dgs Başvuru Süreci Başladı

Dolar Güçlendi, Altın Geri Adım Attı

Yerlikaya’dan KKTC’ye Ziyaret

“Tebessüm Durağı Yüzleri Güldürüyor”

“Çocuklar Empati Ve Dayanışma Ruhunu Güçlendirdi”

Ayda 1 ton kahve posasını gübre olarak değerlendiriyorlar

“Graffiti Festivali” Renkli Görüntülere Sahne Oldu

"Beylikdüzü’nde Çocuklar İçin Yaz Eğlencesi Başladı"

"Üsküdar'da Gezgin Oyun Parkı Çocuklarla Buluşuyor"

Yükleniyor