Kavram Eğitim Kurumları, 50. yıl dönümünü Coşkuyla kutladı.

Kavram Eğitim Kurumları, 50. yıl dönümünü Coşkuyla kutladı.

50 yıl önce kurulup milyon yakın öğrencinin başarı destanı yazmasına vesile olan Kavram Eğitim Kurumları 50 yıl kuruluş yıl dönemi muhteşem bir şekilde kutlandı.

50 yıl önce kurulup milyon yakın öğrencinin başarı destanı yazmasına vesile olan Kavram Eğitim Kurumları 50 yıl kuruluş yıl dönemi muhteşem bir şekilde kutlandı.

Etkinliğe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, ünlü sanatçılar ve Eğitim dünyasında önemli simalar katıldı.

ONURSAL BAŞKAN DURMUŞ, TEŞEKKÜR ETTİ 

Yoğun katılım ve ilginin yaşandığı 50 yıl etkinliğinde Kavram Eğitim Kurumlarının yarım asırlık serüveni, hem Türkiye'nin eğitim sistemine katkıları hem de öğrencilere sunduğu desteklerle öne çıktı.

“Yarım asır. İnşallah asırlık da olacak Kavram. 50’inci yılımızı doldurduk, 51’inci öğretim yılına başladık. Öyle yoğun, öyle dolu, öyle keyifli geçti ki, hakikaten büyük keyif aldım

50 yıl boyunca en önemli kazancının insanlarla olan ilişkileri olduğunu belirten Kavram Eğitim Kurumları'nın kurucusu ve onursal Bahattin Durmuş, "Sürekli insan kazandım. İnsanlara hizmet etmekten dolayı saygı ve sevgi en önemli sermaye oldu. En önemli unsur, insanın kendine duyduğu saygı, sevgi ve güvendir kurum olarak fazlasıyla bu güveni kazındık dedi. 

Eğitime ticari yaklaşımlardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Durmuş, “Bu yıllarda talep büyüktü ve insanlar hala öyle. Bizim çocuklarımız eğitime hala aç. Avrupa’da birçok ülkenin nüfusundan fazla öğrencimiz var ama öğrencilerimiz isteklidir. Ülkemizin çocuklarını kimseye kaptırmamalıyız, bu çocuklar bizim her şeyimiz. Biz eğitimde tüccarlar istemiyoruz. Bir yerler milyara alınıyor, satılıyor; bunlar benim canımı sıkıyor. Bizim milyarlarımız çocuklarımızdır. Onlar zaten bu ülkeye milyarlar kazandıracaklar. Gerçekten de öyle oldu. Bugün hangi sektöre gitsem, gerek devlet gerek özel sektörde mutlaka bir Kavram mezunu ile karşılaşıyorum. Bu benim mutluluğum. Bu benim zenginliğim” ifadelerini kullandı.

Durmuş, “Biz harpler gördük, darbeler gördük, Kıbrıs Savaşı’na gittik. İhtilal oldu, kapatmaya kalktılar. Hepsiyle mücadele ettik çünkü işimize inanıyorduk. İşimize güveniyorduk ve o kadar keyifle yapıyordum ki, her türlü riski göze alabiliyordum. Hiç korkmadım. Çünkü eğitim gönül işidir, parayla zaten yapılmaz” dedi.

ÜMİT KALKO: 50. YIL DA ÇOK ÖNEMLİ KAZANIMLAR OLDU

Karvam Eğitim kurumlarının urumun yarım asırlık başarısının büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko,. "50. yıl gerçekten çok kıymetli bir kavram. Bugün dünyada 50 yılını dolduran marka sayısı çok az. Dershanelerin kapanma sürecinde yaşadığımız zorlukları aştık ve yeni bir döneme uyandık. O dönem özel öğretim kursu olarak devam ettik. İsmimiz değişti ama eğitimdeki misyonumuz aynı kaldı" dedi.

MİLLETVEKİLİ ALP: KAVRAM, EĞİTİME ÖNEMLİ KATKILARI OLDU

Türkiye’nin dört bir yanındaki başarılı bireyler yetiştirdiğin idile getiren CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kavram’ın "Bugün ülkemizde birçok iş adamı, siyasetçi ve sanatçımız Kavram Eğitim Kurumları'nda yetişmiştir. Kurucusu Bahattin Durmuş ve ekibine, eğitime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Nice elli yıllar diliyorum" dedi.

SELÇUK IŞIK: KAVRAM EĞİTİM DÜNYA MARKASIDIR

Kavram kurumun 1974'ten bu yana birçok zorlukla karşılaştığını ancak her zaman ayakta kalmayı başardığını dile getiren Kavram Eğitim Kurumları'nın Genel Müdürü Selçuk Işık "50. yılı kutlamak bizlere nasip oldu. Hedefimiz, Kavram’ı bulunduğu noktadan daha da ileriye taşıyarak, eğitimin bir numarası yapmaktır" dedi.

Ayten ALKAŞI/İstanbul/Siyasal Birikim 



Başkan KAÇALİ, Azerbaycan Cumhuriyetinin 107. Yılını Kutladı

İstanbul’da Barış İçin Tarihi Zirve

Trump’tan İstanbul Açıklaması

Erdoğan ve Zelenskiy Ankara’da Buluşuyor

Ford İşçileri Almanya’da Grevde

Trump’tan Orta Doğu Çıkarması

Zelenskiy Türkiye’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Görüşme

Türkiye Terörsüz Geleceğe Yaklaştı

Papa LEO'dan Barış Çağrısı

Son Gün 31 Temmuz 2025

Enerji Piyasasında Petrol ve Gaz Fiyatları Nereye Gidiyor?

Bölgesel Savaş Petrol Fiyatlarını Neden Yükseltti..?

İran’dan Doğal Gaz Sevkiyatı Varmı?

64 Milyar Dolarlık Dev Yatırım

AB Ortalamasının Gerisinde

TEMPO TV. Gazetecilerle Gündem’de Bu Hafta: ALİ AKÜZÜM Konuk Olacak

ALTIN FİYATLARINDA YENİ HEDEF 3 BİN 500 DOLAR

MAYIS AYI ENFLASYON VERİLERİ SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

Emeklilere Müjde

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Sporla Dolu Bir Yaz Başlıyor…

Ju Jıtsu Şampiyonası Çorum’da Nefes Kesti

Avrupa'da Altın Kazanan Bilekler…

İstanbul’un Fethinin İzinden Konvoy Coşkusu

Geleceği Netlik Kazandı İmzayı Attı

Esenyurtlu Cimnastikçilerden Türkiye Derecesi

Avcılar Belediye Cihangirspor Kadınlar 2.Lige Yükselme finalinde

Fenerbahçe’yi Farklı Geçtiler…

Galatasaray Taraftarı Silva İçin Geri Sayımda

Esenyurt Belediyesinden Özel Çocuklara Atla Terapi Etkinliği

Emekli İnfaz ve Koruma Memurunun 4. Kitabı

Genç şair Eren Güler’den yüreklere dokunan bir eser…

Esenyurt’ta Linç Kültürü Masaya Yatırılıyor

“Temel Eğitimde Paydaş odaklı Yönetim” Adlı Kitap Çıktı

Ömer AMED'in Lansman Gecesi Muhteşem Oldu

LOZAN YOLU ÇOK ÇETİN BİR YOLDU.

Kakava Ateşi Edirne’yi Isıttı: Şenlikte Renk, Müzik ve Birlik Vardı

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde Görücüye çıkacak

BEYOĞLU’NDA KADIN EMEĞİ GÜNLERİ BAŞLADI

Esenyurt’ta Kültür Sanat Coşkusu: Çehov Kabare Kapalı Gişe Oynadı

Son Gün 31 Temmuz 2025

1 Ton Kaçak Et Ele Geçirildi

Akçansa'dan Bir İlk Herkes İçin Eşit Erişim

48 Bin Kanser Hastasına Umut

Mahmut Cömert: "Edirne Teşkilatımız Stratejik Önemde"

Sokağa Atılan Dilber Teyze’ye Esenyurt Belediyesi Sahip Çıktı!

Güzel’den Yeni Kaymakam’a Ziyaret

Hayri Erçağ, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dağ; Esenyurt’un Geleceğine Sahip Çıkacağız…

Yangın Hayatı Felç Etti

Geçmişe Yolculuk Festivaline Büyük İlgi

Enerji Piyasasında Petrol ve Gaz Fiyatları Nereye Gidiyor?

Gaz Fiyatları Neden Düşüşe Geçti?

Emekli İnfaz ve Koruma Memurunun 4. Kitabı

Bakan Murat Kurum’dan Esenyurt’a Temizlik Desteği: 8 Yeni Atık Aracı Hibe Edildi!

Başkan Vekili Can Aksoy’tan Fatih Mahallesi’ne Hizmet Atağı!

Türk Kızılayı’ndan Öğrencilere Moral Dolu Destek

kü Ocakları'ndan "Ormanlarımız Yanmasın" Çağrısı…

Işık, İlçe Yönetimini Açıkladı!

Belediye Personeline Promosyon

Hekimliğe İlk Adım, Valinin Elinden

Eğitimde Kimlik Arayışı

CHP'nin Üç Eski Genel başkanından Kılıçdaroğlu’na Mesaj

Binlerce Dekar Tarım Arazisi Suya Kavuşuyor

Çetiner’den Kaymakam Öztürk’e Ziyaret

Candaroğlu’dan Işık’a Ziyaret

Şişli, Yeni Bir Sivil Toplum Kuruluşu ile Güçleniyor

Türkiye’nin Enerji Dönüşüm Yolculuğu Masaya Yatırıldı

Genç Mucitler Beylikdüzü’nde Buluştu

Uzmanlar Uyarıyor…

Yükleniyor