• BIST 100

    9054,23%0,58
  • DOLAR

    34,28% 0,50
  • EURO

    37,20% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2979,28% 0,86
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,00

Kent Konseyi Başkanı İsmail Bozan, Beylikdüzü Kazandı

Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanlı İsmail Bozan Genel kurulda önemli mesajlar verdi.

STK'lar 18.10.2024 01:04:00 0
Kent Konseyi Başkanı İsmail Bozan,  Beylikdüzü Kazandı

13 Ekim’de yapılan Kent Konseyi Genel kurulunda Elif Necla Türkoğlu’ndan Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanlığı görevini devir alan İsmail Bozan Genel kurulda önemli mesajlar verdi.

İŞTE GENEL İSMAİL BOZAN’IN KURUL KONUŞMASI 

Beylikdüzü Kent Konseyi olağan genel kurulumuza hoş geldiniz. 

Bu vatanı bizlere emanet eden ulu önder gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. yakın zamanda aramızdan ayrılan yönetim kurulu üyemiz coşkun beyin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Anılarımızda yaşatacağız. Hafta içi bir gün olmasına rağmen çok değerli zamanınızı ayırdığınız için hepinize teşekkürler ediyorum. 

Sizlere kendimi tanıtacağım. 1983 yılı Adıyaman/ Kahta doğumluyum. Çocukluğum Koca Mustafa paşa ve cennet mahallesinde geçmiştir. şu an, aydın üniversitesi muhasebe ve denetim bölümünde tezli yüksek lisans çalışmam devam etmektedir. 2008 yılında mali müşavir unvanını almış bulunmaktayım. 

Çalışma hayatım 2005-2009 döneminde özel sektörde mesleki alanımda başlamıştır. 2013 2 yılından beridir beylikdüzümüzde mesleki faaliyetlerimi sürdürüyorum. 

2013-2019 döneminde İSMMMO Beylikdüzü ilçe temsilci yardımcılığı görevinde bulundum. 2019 dan beridir İSMMMO Beylikdüzü ilçe temsilcisi olarak çalışmalarıma devam etmekteyim. az uyuyorum çok çalışıyorum.

 Her gün en az 1 saat kitap okuyorum. Mesleki faaliyette bulunduğum süre içerisinde 1000 üzerinde işletmenin mali hizmetleri ve kurumsallaşma süreci bir fiil tarafımca ve ekibimle yürütülmüştür. 

İşyerim Yakuplu mahallesindedir. Yaklaşık 15 senedir güzel Beylikdüzümüzün Marmara mahallesinde ikamet etmekteyim. 08/10/2006 yılında resmi gazetede yayınlanan kent konseyi yönetmeliğine değineceğim.

 Kent konseyinin görevleri ana felsefesi demokrattık katılımın yaygınlaştırılmasını, hemşehrilik hukuku ve ortak yaşam bilincinin geliştirilmesine katkıda bulunmak, uzlaşma kültürünü geliştirmek, sivil toplumun gelışmesıne ve kurumsallaşmasına katkıda bulunmak değişimi ve yenilikleri önceden fark ederek sonuç odaklı çalışma kültürünü benimsemektir. şeklinde özetleyebiliriz. Değerli arkadaşlar buradan çıkan sonuç şu aslında, memleketimiz aynı olmayabilir. doğum yerlerimiz aynı olmayabilir. 3 mesleklerimiz farklı olabilir. Siyasi çizgimiz farklı olabilir. İnançlarımız farklı olabilir.

Bunları bir kenara ayırıyoruz. Hepimiz güzel Beylikdüzü çatısı altında toplanıyoruz. ve bu çatı altında bulunan herkes Beylikdüzünü oluşturuyor. İşte burayı ilgilendiren her durum Beylikdüzü kent konseyini çalışma alanına girmektedir. 

Üretilecek her ortak proje buna göre yapılmalıdır. Bu projeler ben yaptım oldu anlayışından uzak, ortak bir akıl ile uzlaşı sağlayarak yapılmalıdır. 

Buda Beylikdüzü hemşerilik kimliğinin oluşmasının yegane temelidir. Biz çalışmalarımızı yürütürken bu anlayış ile hareket edeceğiz. Doğa ve çevre sorunlarına duyarlı, bilime, emeğe değer veren, teknolojik gelişime ve yeniliklere açık, dil, din, ırk ve mezhep ayrılığı gözetmeksizin çağdaş, demokrat, laik, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, insan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkelerini benimseyen, ülkemizin, Beylikdüzümüzün ve toplumumuzun genel çıkarlarını göz ardı etmeden, vatandaşlarımızın dayanışmasını, sivil toplum kuruluşlarımızın kurumsallaşmasını, sosyal olarak geliştirilmesini, vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının daha güçlü olmasını ve daha verimli süreçlere dahil olmasını sağlamayı ve en önemlisi sürdürülebilir bir çalışmayı hedeflemekteyiz.

Çalışmalarımızın detayına inecek olursak ve bunu tek kelime ile özetleyecek olursak önceliğimiz insandır ve insan hayatıdır. Her ne kadar unutulsa da, yakın zamanda yaşadığımız Kahramanmaraş depremini hatırlatmak da fayda var. Yönetim listemizde de bulunan çok değerli jeoloji mühendisler oda başkanımız Haldun Ömer seçilmiş ile fikir alış verişinde bulunduğumuzda buna yeterince hazır olmadığımız anlaşılmaktadır. Olası Marmara depreminin önümüzde ki 5 yıl içerisinde gerçekleşeceği öngörülmektedir.

Bu şu anlama geliyor değerli dostlar. Belediye başkanımız görevdeyken, muhtarlarımız görevdeyken ve bir aksilik olmazsa değerli kaymakamımız görevdeyken biz bu depremi yaşayacağız. Bununla ilgi hazırlıklar yapmak zorundayız. 

Bir projemiz vardır. Değerlendiriyoruz. 

Biraz bilgi vermek gerekirse evlerimizde bulunan ve devrilmesi muhtemel eşyaların sabitlenmesi ile ilgilidir. Bunun sürdürülebilir ve ücretsiz vatandaşlarımıza sunmayı hedeflemekteyiz. Geliştirilebiliniz. Kuracağımız meclis ve çalışma grupları ile tabandan tavana ulaşan bir anlayış ile zincir halkası oluşturacağız. Böylelikle tabanın sorunları en yukarıya kadar daha hızlı aktarılacaktır. Boşta kalan stk istemiyoruz. 

Hepsinin katkısına ihtiyacımız vardır. 5 çok önemsediğimiz meclislerden biri de engelli meclisidir. Bilindiği üzere, annelerin ve hepimizin en büyük korkusu çocuklarımızın ölmesidir. özel bireylerin ailelerinin en büyük korkusu ise çocuklarından önce ölmektir. 

Bu anlamlı söz çalışma yol haritamız olacaktır değerli dostlar. İstanbul Avrupa yakası Gaziantepliler Derneği başkanı Sayın Olcay Eyüp Hanım yaşlıları unutmayalım dedi. Üzerinde duracağımız bir husustur. Yaşar Kemal şöyle demişti: bu ülke de 4 şey olmayacaksın. Kadın, çocuk, ağaç ve sokak hayvanı. ne mutlu bize ki, Beylikdüzü belediye başkanımız sayın Mehmet Murat Çalık bu alanda örnek alınacak çalışmalara imza atmıştır. 

Atmaya devam etmektedir. Bizler de katkı sağlayacağız. Ulaşım ve trafik sorunlarının çözümünde görüş ve öneri raporları hazırlayarak çözümün bir parakası olacağız. 

Katkı sağlayacağız. Sahada olacağız. Ortak akıl ve uzlaşı kültürü ile hemşehrilik bilincini geliştireceğiz. Biz olacağız. Bireysel iş takiplerinden ziyade 6 Beylikdüzümüzün bir kısmını veya tamamını ilgilendiren sorunların çözümünde bazen asli görev alacağız bazen de katkı sağlayacağız. 

Yapılan yanlışlar varsa, gerekçeleri ile anlatacağız. Bir eksiklik var ise de giderilmesini sağlamaya çalışacağız. Bazen devlet aklı ile hareket eden kaymakam olacağız. Her ne kadar yüksek seçim kurulundan mazbatamızı almasak da, bazen de Beylikdüzümüzün belediye başkanı olacağız. Yeri gelecek sokaklarımızı, caddelerimizi temizleyen bir temizlik görevlisi olacağız. yeri gelecek simit satan bir seyyar satıcı olacağız. Sokaklarımızın, caddelerimizin sesine kulak vereceğiz. Yeri gelecek bir cenazede acıyı paylaşacağız. 

Yeri gelecek bir düğünde mutluluğu paylaşacağız. Değerli Beylikdüzümüzün güzel insanları, mevcut kent konseyi başkanımız elif Necla Türkoğlu’na teşekkürü borç bilirim. O benim öğretmenim, değerli hocamdır. 

Beylikdüzümüzde ve İstanbul’da emeği çoktur. Bir Elif Necla Türkoğlu kolay yetişmiyor. Ona hayatın her alanında her zaman ihtiyacım olacaktır. İhtiyacımız olacaktır. 

Aday olduğumdan bu yana, hakkımda söylenen yalanlar yüreğimi acıtmıştır. Adıyamanlıdır doğuludur. Kent konseyini bir doğuluya mı vereceğiz gibi söylemlerle, 7 ve hiç bir gerçekliği olmayan yalanlarla, beni itibarsızlaştırmaya çalışan bu kişi ve kişiler haksız bir şekilde beni bir karanlığa çekmek istemişlerdir. 

Güzel Beylikdüzümüze ve sizlere olan sevgi ve saygımızdan dolayı, ailemizden aldığımız terbiyeden dolayı seviyelerine inmedim, inmeyeceğim. Yorumu sizlere bırakıyorum. Sözlerimi nazım hikmetin sözleri ile sonlandırıyorum: eğer; hak haksızlıktan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse... 

Çaresi yok usta... 

Biz kazanacağız... 

Beylikdüzü kazanacak. 

Beni dinlediğiniz için hepinize yürekten teşekkürler ediyorum. Sağ olun var olun

Yağmur KÜPELİ/Beylikdüzü/Siyasal Birikim 


Emekli Baba Ve Oğul Aynı İş Kuyruğunda…

Heyecanla Sokak Ligi Başlıyor

Çevre Dostlarından, Atık Yağ Toplama Projesi

ARD-FED’ten Engin Doğru’ya Tebrik Ziyareti

Kent Konseyi Başkanı İsmail Bozan, Beylikdüzü Kazandı

Beylikdüzü Kent Konseyi Kongre Yaptı, İsmail Bozan Başkan Seçildi

Genel Başkan ACAY, Federasyonumuz Örnek Bir Kuruluştur.

Göksel Kayıkçı Beylikdüzü Kent Konseyine seçildi

Bağcılar'da Kitap Fuarı, 18 Ekim’de başlıyor

Başkan Özer; Selahaddin Eyyübi Mahalle Halkıyla Kucaklaştı.

Gürsel İlgüz; “Kimse Kaybetmedi, Beylikdüzü Kazandı”

Cemil Kırbayır, 44. Yılında Göle'de Etkinliklerle Anıldı

Ünlü Sunucu Esra Erol'a Ölüm Tehdidi

Maltepe Ardahan Kars Iğdır Derneği (İST-AKIDER) Oldu

Başkan Çaykara¸ 5 Ayda Avcılar'a 50 Bin Tonun Üzerinde Asfalt Döktük

Başkan Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat’ı Ağırladı

Pamuk’tan Balcıoğlu’na Ziyaret

Metrobüste Sürpriz Doğum...

Eğitim İş, Kars'ta Numan Kurtulmuş hakkında suç duyurusunda bulundu

Başkan Özer, 6 aylık hizmetlerini İBB meclis üyelerine anlattı…

Kaynak Bulundu: Satılan Askeri Arazilerden Rant Vergisi Alınsın!

İş arayanlara müjde: İstanbul’un ilk ve tek istihdam fuarı Esenyurt’ta açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terör ve Provokasyon Mesajı…

Görme Engelliler İçin Dokunulabilir Sanat

Çırak, İşindeki Başarının ve Büyümenin Sırrını Anlattı

Bal'dan Krizden Çıkışın Yolları!

Gebze'de Yağlıderelilerden Büyük Festival: Çotanak Hamsi Şöleni

Esenyurt'ta sıradışı bir model: Eğlence ve eğitim bir arada

Duygu Yüklü Mesajlarla Yazar Buluşması

Van'da Kaıp olan Rojin 81 ilde aranıyor

Yükleniyor

İş insanı Fahri Altun'un kızı Unutulmayacak Bir düğünle evlendi

8 Eylül’de Esenyurt SMA Hastası Defne İçin Toplanacak

Başkan Sait ATALAY'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Selçuk AKKOÇ, Göle Festivali Ulusal Boyutta Yapılmalıdır

Av. Okan GÜNDÜZ: Akıllarda Kalacak Festivaller Yapmalıyız

Almanya'nın Bisiklet Devi Llobe'u İflas Başvurusunda Bulundu.

Bu Yıl Da "Azerbaycan En İyi Ödülleri" Geliyor

EKONOMİDE VE ŞİRKETLERDE DÖNÜŞÜMLE GELEN BÜYÜK GÜÇ…

İran Cumhurbaşkanı Reisi hayatını kaybetti

Beylikdüzü'nde Çifte Bayram: İstavrit 50 Türk Somonu 120 lira

Bal'dan Krizden Çıkışın Yolları!

TÜMKİAD, Yüksek İstişare Kurulu toplantısı yaptı

Göle Kadın MECLİSİ Yönetimi, Sema DÜZCÜ’yü Tebrik Etti

ÇAMLI ve BAL Ailelerinin İstanbul Boğazında yapıldı

2 Trilyon $’Lık “Kripto Borsası” Küreselcilerin İştahını Kabartıyor

TÜİK ve ENAG Verileri Arasındaki Fark!

Türkiye Ekonomisi Yüzde 2,5 Büyüdü

İş İnsanı Yusuf M. TEKİN'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Nihat TANRIKULU; 30 Ağustos “Ya İstiklal Ya Ölüm” Deriliş Destanıdır.

SMMM İsmail KÜPELİ'nin; 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

TOFAŞ, Kıbrıs Keravnos’u Yendi

Savate'de Hayaller Gerçek Oldu...

CEMAL ÇELİK,Wushu Kung-Fu'ya Başkanlığına Aday

Dünya Değişim Günü 7 Temmuz’da Kutlanacak!

Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş: Sporun yeni adresi Uludağ

U15 kadın milli takımı Avrupa şampiyonu oldu. Türk milli sporcular, toplamda 61 madalya kazandı

Savate Federe Oldu..!

BAŞKAN ÖZER'DEN TAM DESTEK

Avcılarlı Delal Avrupa Şampiyonu Oldu Şampiyonluk Sevincini Çaykara İle Paylaştı

Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Madalyaya Doymuyor

Yücel Üzeyir, Organik Kars Balı’nı Güvenilir Ürün platform Zirvesi’nde Tanıttı

Genel Başkan Orhan ONUR Teşekkür Etti.

“Kardeşlik şöleni” Türkiye renkleriyle sürüyor...

Sanatçı Latif Ayyıldız Ödül Aldı

Tokatlılardan Başkan Özer’e Yoğun İlgi

Esenyurt’ta Açık Hava Sinema Günleri “Neşeli Günler” ile başladı

Başkan BUDAK’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Zara Ve Yelda Nallıhan Festivalinde

İETT İlçe Buluşmaları Kapsamında Esenyurt’ta Toplu Ulaşım Sorunları Masaya Yatırıldı

Büyükçekmece Uluslararası Kültür Ve Sanat Festivali’nin Resmi Açılışını Yaptı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 8 7 0 1 16 22
2.Samsunspor 8 6 2 0 7 18
3.Beşiktaş 7 5 0 2 10 17
4.Fenerbahçe 7 5 1 1 11 16
5.İstanbul Başakşehir 7 4 1 2 5 14
6.Göztepe 7 3 1 3 5 12
7.Eyüpspor 8 3 2 3 3 12
8.Konyaspor 8 3 3 2 -1 11
9.Bodrum FK 8 3 4 1 -2 10
10.Trabzonspor 7 1 0 6 1 9
11.Alanyaspor 8 2 3 3 -3 9
12.Kasımpaşa 8 1 2 5 -2 8
13.Sivasspor 8 2 4 2 -3 8
14.Antalyaspor 8 2 4 2 -6 8
15.Rizespor 8 2 5 1 -11 7
16.Gazişehir Gaziantep 7 1 4 2 -4 5
17.Kayserispor 7 0 3 4 -7 4
18.Hatayspor 7 0 4 3 -6 3
19.Adana Demirspor 8 0 7 1 -13 1