-
BIST 100
16054,87%-1,43
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,72% -0,41
-
GRAM ALTIN
7229,96% 0,34
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Küçükçekmece Belediyesi, Tüyap Kitap Fuarı’nda Kitapseverlerle Buluştu
41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, "Çocukluk Şenliktir" temasıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı.
41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, "Çocukluk Şenliktir" temasıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı.
Yağmur KÜPELİ/TÜYAP /Siyasal Birikim

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Küçükçekmece Belediyesi, basılı yayınlarını sergilediği özel bir stantla fuardaki yerini aldı. Kitapseverler, belediyenin kültür-sanat içeriklerini ve yeni yayınlarını inceleme fırsatı buldu.
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ FUARDA ÖZEL STANT AÇTI


Küçükçekmece Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı 4. Salon, 433 A numaralı stantta kitapseverlerle buluştu. Fuar alanında ziyaretçileri karşılayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, belediyenin kültürel çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çebi, ilçede kütüphanelerin sayısının 9’a çıkarıldığını ve Küçükçekmece’de kitap günleri gibi etkinliklerin vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü belirtti. “Edebiyat dünyasına, kitaplara ve kent tarihine ilgi duyan herkesi TÜYAP’taki standımıza bekliyoruz,” diyen Çebi, belediyenin kültür-sanat alanındaki katkılarına vurgu yaptı. Ayrıca, 2025 yılında yayımlanacak üç yeni kitabın örnek baskılarının da stantta sergilendiğini ifade etti.
TÜYAP KİTAP FUARI'NDA KİMLER YER ALDI?
Fuarın açılışı İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Azerbaycan Kültür Bakan Yardımcısı Farid Cafarov, 41. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Yalvaç Ural, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ersözlü, TÜYAP Kitap Fuarı Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Açılış törenine çok sayıda davetli de katıldı.
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NİN KÜLTÜR VE SANATA KATKILARI
Küçükçekmece Belediyesi, özellikle kitap ve kütüphane hizmetlerine verdiği önemle dikkat çekiyor. Belediye Başkanı Kemal Çebi, ilçede kültürel çalışmalara yönelik projeleri artırarak Küçükçekmece’nin kültür-sanat envanterini geliştirdiklerini belirtti. Çebi, “Kütüphane ve kültür projeleriyle Küçükçekmece’yi kitap dostu bir ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz,” diyerek kültüre yaptıkları yatırımları vurguladı. Kitap fuarında, belediyenin geçmiş dönemde yayımladığı kitaplar ve kültür envanterine katkı sağlayan eserler de ziyaretçilerle buluştu.
TÜYAP KİTAP FUARI 10 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK
41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek. Fuara bu yıl 1000’den fazla yayınevi katılıyor ve 9 gün sürecek etkinliklerde yaklaşık 500 kültürel etkinlik düzenlenecek. Bu etkinliklerde 3 bine yakın yazar, eleştirmen ve şair okuyucularıyla bir araya gelecek. Fuarın ilk üç gününde, onur konuğu ülke olarak seçilen Azerbaycan, kültür ve edebiyat dünyasından önemli isimlerle çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Milletvekili Aksal’ın Acı Günü
Azerbaycan’dan İsrail’e Görülmemiş Destek
Ak Parti Büyükçekmece Gönül Sofraları, Vefa İle Buluştu…
Yükleniyor




















