• BIST 100

    9686,11%0,28
  • DOLAR

    39,15% 0,03
  • EURO

    45,10% 0,26
  • GRAM ALTIN

    4225,06% 0,04
  • Ç. ALTIN

    6759,51% 0,00

MHP, Kars Milletvekili Adayları “14 Mayıs seçimlerinde büyük Türk Milleti Kazanacak

MHP Kars Milletvekili adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın'ı Kars Havalimanında binler karşıladı. Araç konvoyu trafiği kitlerken, 5 km'lik kuyruk oluştu.

SİYASET 16.04.2023 02:32:21 0
MHP, Kars Milletvekili Adayları “14 Mayıs seçimlerinde büyük Türk Milleti Kazanacak

Günlerde beklenen MHP Kars Milletvekili adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın'ı Kars Havalimanında binler karşıladı. Araç konvoyu trafiği kitlerken, 5 km'lik kuyruk oluştu.

Volkan KARABAĞ- Hasan OTHAN/Kars/Serhat Birikim

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili adayları bugün Kars’a gelerek aday tanıtım toplantısı ile seçim startı verdiler.

Kars Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalığın karşıladığı adayları için kurban kesilmek istendi. Kurban’ı bağışlayan adaylar, 500’e yakın araçla adeta gövde gösterisi yaptı.

Kars Havalimanı’ndan şehir merkezine uzanan MHP konvoyu trafiği kilitlerken, vatandaşlar da yollarda MHP adaylarını selamladı.

Parti binasını da ziyaret eden MHP Kars Milletvekili adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın Kars Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda partililerle buluştular.

BAŞKAN TOLGA ADIGÜZEL: KAZANACAĞIZ…

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel açılış konuşması yaparak seçim için partisine destek istedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI HALİL KEREM AYDIN: HİZMETKAR OLAMAYA GELDİK

MHP Kars milletvekili adayı Halil Kerem Aydın ise yaptığı konuşmasında, “Bizler kimseye tepeden bakmaya değil, el üstünde tutulan olmaya değil, özgürlüklerinden, rahatlıklarından en çok feragat eden olmaya talibiz. Yük olmaya değil, omuzlarınızdaki yüklere talibiz. Sizlerin sorunlarını azimle temsil edip memleketimizin güzide değer ve güzelliklerini tüm dünya vatandaşlarına duyurmaya talibiz. Biz gencinden yaşlısına her vatandaşımızın hayallerinin gerçeğe hicreti için planlarımızla ve projelerimizle hazır halde bekliyor olacağız. Ayıca tüm yenilikçi düşüncüleri fiziksel bir zemine oturtarak ömür boyu destekçileri olup milletimizin hayallerinin peşinde olacağız.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI UĞUR BOY : KARS’IN KÜLTÜRÜ VAR, TURİZMİ VAR, HAYVANCILIĞI VAR, KADİRŞİNAS İNSANLARI VAR

HDP ve CHP’nin adaylarına yüklenen MHP Kars Milletvekili Adayı Uğur Boy ise ; “Bir oy daha fazla almak için kimseyi karalamayacağız, gerçekten hizmet için yola çıkan kim varsa Allah onun yar ve yardımcısı olsun. Şehrimizde bulunan milletvekili adaylarının bir tanesi hariç geriye kalan hepsi bu şehrin evladıdır. Biri ithal olarak geldi, niye geldi orasını bilmiyoruz. Ben istiyorum ki Kars halkının seçtiği vekil Kars’ın sorunlarını bilen biri olsun. Son dönem adaylarımızın bir tanesinin açıklamaları hem beni hem de Kars’ı seven Kars halkını derinden üzmüştür.

Kars’ı 5’li çete olarak tanıtarak uyuşturucu, tefeci, fuhuş ticareti, mafya gibi söylemleri ne Kars’a ne de Kars halkına yakışan sözler olamaz.

Dünyanın her yerinde suç ve suçlu vardır, eğer Kars’ta da bunlar varsa Kars’ta gurur duyduğumuz Emniyet, Jandarma ve yargı mensupları gerekenleri yapmaktadır.

Bu kutsal kurumlarımızı yok saymak kimsenin haddine değildir. Ayrıca Kars halkı bizden çılgın projeler beklemiyor. Hayvancılık, tarım, turizm, sınır ticareti ve bunlarla bağlantılı yatırım yapmak, Kars halkı hayali projeleri duymaktan bıkmıştır. İnsanlarımız Erzurum yollarında hastaneye gidebilmek için adeta perişan oluyorlar. Karslı bir gencimizi işe verebilmek, milletvekili adayı olmaktan daha zor ve maalesef ki bir gencimizi bir işe yerleştirmeyi Kars’a hizmet gibi gören bir yanlış anlayış var.” ifadesini kullandı.

MİLLETVEKİLİ ADAYI TANER GÖKÇEK : ÜÇ HİLALİN SEÇİM SANDIĞINDAN ZAFERLE ÇIKMASI, BİN YILLIK TÜRK YURDU OLAN KARS'IN TÜRK KİMLİĞİNİN İMZASI OLMASI İÇİN SAHADAYIZ

MHP Kars Milletvekili aday tanıtım toplantısında son olarak konuşma yapan Milletvekili adayı Taner Gökçek de ; “Hepinizin yakın çevresinde benzer hayatları yaşayan hemşerilerinizden biriyim. Karslıyım, hep Karslı kaldım, Karslı gibi yaşadım, Karslılığımdan gurur duydum ve hayata Karslı olarak devam edeceğim. Bölücü ayrılıkçı terörün hedef aldığı aziz Karsımızda, Türk milletinin yegâne umudu olan MHP'nin önüne set çekilmesine müsaade etmeme adına Kars'ta birlik ve dayanışmanın sağlanmasına, Karslının ortak kanaatine vesile olmak ve de Genel Başkanımızın takdiri ile bu seçimlerde aday oldum.

Bu karar, uğrunda gençliğimin en güzel yıllarını memleketimden uzakta kimi zaman hapishanelerde yatarak geçirdiğim davamın bayrağını daha yükseklere çekme kararlılığıdır.

Bu karar; Kars Kalesinden ay yıldızı indirip sözde Kürdistan'ın bayrağını asmaya niyetlenen bölücü teröre karşı hemşerilerimi; Azeri, Terekeme, Yerli, Kürt, Türkmen gibi ayrıştırıcı hastalıktan kurtularak MHP çatısı altında kenetlenmeye çağırma kararlılığının ifadesidir.

Bu noktada herkes bilsin ki, Kars'ın kadim Türk kimliğine sahip çıkmak, onu korumak ve savunmak her ülkücünün, vatanseverin, milliyetçinin, cumhuriyetçinin namus borcudur.

Şu anda ben bu borcu ödemek için Kars’tayım ve partimin gösterdiği aday kardeşlerimle beraber; Üç Hilalin seçim sandığından zaferle çıkması, bin yıllık Türk yurdu olan Kars'ın Türk kimliğinin imzası olması için sahadayız. Ve diyorum ki; Ülkemize ve şehrimize olan borcumuzu ödememizi engellemeye, fikir namus ve ahlakından yoksun kişilerin iftira ve hezeyanları yetmeyecektir. Kars'a ve Karslıya hizmet için buradayım, ben Sarıkamışlıyım; dal budayan, nacak tutan el benim elimdir.

Ben toprakta yatan 90 bin şehidin ruhunu taşıyorum.

Ben Selimliyim; çayırında tırpan çeken el benim elimdir.

Ben Kağızmanlıyım; Hıfzı’nın saz çalan eli benim elimdir, Aras gibi coşar yüreğim, Ben tarlasında terini silenlerin mendil tutan eliyim.

Ben Digorluyum; bana bin yıllık kardeşliğin adı derler, ben ahırında süt sağan Ayşe'nin kardeşiyim.

Ben Susuzluyum; kara tahtaya yazı yazan yavrularımızın eli benim elimdir.

Ben Arpaçaylıyım; düzlüklerinde at koşturan binicinin dizgin tutan eliyim.

Ben Akyakalıyım; hasat zamanı çiftçinin yaba tutan eli benim elimdir.

Ben bu topraklarda evladına özlem duyan anaların gözyaşıyım Ben Karslıyım; her sokağında ayak izlerim, her köşesinde hatıralarım vardır.

Her mahallesinde, her köyünde mutlaka bir dostum bir arkadaşım vardır. Ben bu toprağın öz evladıyım. Elim eliniz, gözüm gözünüzdür. Benim karakterimde dostluklar daimdir. Adam satmak, yüz çevirmek, hor bakmak yoktur. Ben nereden gelip nerede durduğunu bilen bir kardeşinizim. Benim Karslılığım pazara kadar değil mezara kadardır.” şeklinde konuştu.

Karslılara çağrıda bulunan Gökçek açıklamasını şöyle sürdürdü: “14 Mayıs seçimlerinde büyük Türk Milleti, Türkiye üzerinde karanlık senaryolar yazanlara, hürriyetine göz dikenlere, geleceğini gasp etmeye çalışanlara, güzel cevabı sandıkta verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak; devletimizin bekası, ülkemizin istikrarı ve gelecek nesillere müreffeh bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Çağrımız; birbirimizden kopmamaya, kardeş kavgasının tarafı olmamaya, birbirimize küsmemeye, çözülmemeye, bölünmemeye, halkları dayanışması diyenlere inat Türk Milleti olmaya, mezhepçilik yapanlara inat Müslüman olmaya, bir olmaya, diri olmaya, iri olmaya, Kars olmaya, Karslı olmayadır.

 Karslının kardeşliği, Karslının refahı ve mutluluğu, Kars’ın kalkınması için Kars’a hizmet aşkıyla çıktığımız bu hizmet yolunda sizlere güvenim tamdır. Desteğinizi dostluğunuzu ve dualarınızı bekliyor, 14 Mayıs yürüyüşünde omuz omuza olmak üzere kendimizi sizlerin merhametli yüreğine sizleri de yüce Allah’a emanet ediyorum.”

Konuşmaların aday tanıtım toplantısı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

Işık, Biz Bu Davanın Hizmet Erleriyiz

Kabataş’ta Sıcak Bir Hemşeri Buluşması

Avrupa'da Altın Kazanan Bilekler…

Sağlık Hizmetleri Artık Yeni Evinde

Tanıştıkları huzurevinde nikah masasına oturdular

Songül Yılmaz, Hedefimiz "Her Haneye Ulaşmak, Her Gönü’le Dokunmak

Kütüphaneler Daire Başkanlığına Çetin Şişman Atandı

Trajik İddia: Kızının Yaptığını Söyledi

Avcılar Belediye Başkan Vekili Yüksel Can Oldu

Esenyurt’ta Haşere ve Zararlılara Karşı Kapsamlı Mücadele!

Sağlık Hizmetleri Artık Yeni Adresinde

Markete Diye Çıkan Kız Sırra Kadem Bastı

Büyükçekmece'de Yeni Başkan Vekili Ahmet Şahin Seçildi

Alkü’de Yeşil Kampüse Bir Yenilik Daha

ASAT TSE Denetiminden Başarıyla Geçti 

Uğur ŞİMŞEK, YRP Avcılar İlçe Başkan Danışmanı Oldu

Esenyurt Saadetdere Mahallesi’ne Çok Amaçlı Mahalle Konağı Geliyor

Esenyurt Belediyesi Psikolojik Destek Hizmeti ile Vatandaşların Yanında!

CHP’li başkanlar taziye mesajı yayınladı

664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Biletleri Satışta

Kapı Kırarak Ev Soygunu!

Özel Okullar Cep Yakıyor, Zam Sınırı Aşılıyor..!

Gizemli Kayıp Kadın Vakası

Erdoğan; İşbirliğimiz Büyüyerek Devam Ediyor...

Türkiye Deniz Canlıları Müzesine Yoğun İlgi..!

Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

Esenyurt'ta Dev Yeşil Alan Projesinde Sona Gelindi...

Esenyurt Belediyesi’nden Bayramda Anlamlı Ziyaret: Şehit Aileleri ve Çocuklar Unutulmadı

Esenyurt Belediyesi’nden aldığı Fizik Tedavi Hizmeti ile 30 yıl sonra yeniden yürüdü!

Çalık’tan Bayram Mesajı: Yılmadım, Yılmayacağım

Yükleniyor

Başkan KAÇALİ, Azerbaycan Cumhuriyetinin 107. Yılını Kutladı

İstanbul’da Barış İçin Tarihi Zirve

Trump’tan İstanbul Açıklaması

Erdoğan ve Zelenskiy Ankara’da Buluşuyor

Ford İşçileri Almanya’da Grevde

Trump’tan Orta Doğu Çıkarması

Zelenskiy Türkiye’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Görüşme

Türkiye Terörsüz Geleceğe Yaklaştı

Papa LEO'dan Barış Çağrısı

ALTIN FİYATLARINDA YENİ HEDEF 3 BİN 500 DOLAR

MAYIS AYI ENFLASYON VERİLERİ SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

Emeklilere Müjde

Altın Düştü, Dolar Dalgalı

Altın Fiyatları Yükselişe Geçti

Vatandaş Mağdur Oldu

Zam Umudu Artıyor

Ev Kadınları İçin Sosyal Güvence Düzenlemesi

Destek Ödemesi Hesaplara Yatıyor

Cari Açık Mart Ayında 3.9 Milyar Dolar Oldu

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Avrupa'da Altın Kazanan Bilekler…

İstanbul’un Fethinin İzinden Konvoy Coşkusu

Geleceği Netlik Kazandı İmzayı Attı

Esenyurtlu Cimnastikçilerden Türkiye Derecesi

Avcılar Belediye Cihangirspor Kadınlar 2.Lige Yükselme finalinde

Fenerbahçe’yi Farklı Geçtiler…

Galatasaray Taraftarı Silva İçin Geri Sayımda

Esenyurt Belediyesinden Özel Çocuklara Atla Terapi Etkinliği

Ali Koç’un Yunus Akgün Planı

Kocaelispor’un Bayrağı Boğaz’da Dalgalandı

“Temel Eğitimde Paydaş odaklı Yönetim” Adlı Kitap Çıktı

Ömer AMED'in Lansman Gecesi Muhteşem Oldu

LOZAN YOLU ÇOK ÇETİN BİR YOLDU.

Kakava Ateşi Edirne’yi Isıttı: Şenlikte Renk, Müzik ve Birlik Vardı

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde Görücüye çıkacak

BEYOĞLU’NDA KADIN EMEĞİ GÜNLERİ BAŞLADI

Esenyurt’ta Kültür Sanat Coşkusu: Çehov Kabare Kapalı Gişe Oynadı

Volkan Konak, Türkiye’yi Yasa Boğdu

DEM Partililer Yenikapı'da Nevruz'u kutlamasında Tutuklamalara tepki v ardı

Graffiti Sanatı İlk Kez Bir Kamusal Mekânda!

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2