-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,06
-
EURO
51,18% 0,36
-
GRAM ALTIN
7121,78% 0,13
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
MHP'den "Vakit Tamam" Mesajı…
MHP'den "Vakit Tamam" Mesajı…
MHP'den "Vakit Tamam" Mesajı…
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesinin ardından MHP'nin sosyal medya hesaplarından yeni bir "Vakit tamam" paylaşımı yapıldı. Bugünkü mesajda, *"Bin yıllık kardeşlikten yanaysan; vakit tamamdır, söz konusu vatandır"* ifadelerine yer verildi.
MHP'nin "vakit tamam" sloganıyla yaptığı paylaşımlar, kamuoyunda dikkat çekerken, vurgulanan birlik ve dayanışma temaları geniş bir kesim tarafından tartışılıyor.
VAKİT TAMAM" MESAJLARININ GEÇMİŞİ
MHP'nin bu temayla yaptığı ilk paylaşım 12 Kasım'da bir video ile yayımlandı. Söz konusu videoda Devlet Bahçeli’nin yer aldığı sahneler eşliğinde, "Yalnız kalırsınız bazen... En yakınınız bile anlamaz sizi" ifadeleri kullanılmıştı.
Bu paylaşımı, 14 Kasım'da, "Terör bitsin, huzur gelsin istiyorsan; vakit tamamdır, söz konusu vatandır" mesajı izledi. Aynı gün yapılan bir diğer paylaşımda ise, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmeden önce, "Devletin bekası, milletin refahını istiyorsan; vakit tamamdır, söz konusu vatandır" ifadelerine yer verilmişti.
DÖRDÜNCÜ PAYLAŞIMDA "BİN YILLIK KARDEŞLİK" TEMASI
Bugün yapılan dördüncü paylaşımda ise "Bin yıllık kardeşlikten yanaysan; vakit tamamdır, söz konusu vatandır" mesajı öne çıktı. MHP’nin resmi hesaplarından paylaşılan bu mesaj, "vakit tamam" teması üzerinden birlik ve beraberlik çağrısını güçlendirdi.
MHP’nin art arda gelen bu mesajlarının siyasi ve toplumsal yansımaları merakla takip ediliyor. Paylaşımların, yaklaşan süreçlerde parti politikalarını destekleyen bir iletişim stratejisinin parçası olduğu düşünülüyor.
Haber: Nezir Karayün
Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı
Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.
İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu
Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...
Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu
Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi
BTP'den İran açıklaması
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Yükleniyor





















