-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Özel’den Beylikdüzü Belediyesi’ne Destek Ziyareti
Özel’den Beylikdüzü Belediyesi’ne Destek Ziyareti
Özel’den Beylikdüzü Belediyesi’ne Destek Ziyareti
HABER / NEZİR KARAYÜN / - YEHA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a destek vermek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Özel, "Ekrem Başkan ve Mehmet Murat Başkan Beylikdüzü'ne, İstanbul'a, milletimize emanettir" dedi.
"Beylikdüzü Büyük Bir Mücadelenin İlk Zaferini Kazandığı Yerdir"
CHP Lideri Özgür Özel’in ziyaretinde Beylikdüzü Belediyesi önünde yoğun bir kalabalık toplandı. Ellerinde bayraklarla bekleyen vatandaşların yanı sıra, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da destek için alandaydı.
Özel, yaptığı konuşmada Beylikdüzü’nün tarihsel önemine vurgu yaparak, “Beylikdüzü, büyük bir yürüyüşün ilk adımının atıldığı ve büyük bir mücadelenin ilk zaferinin kazanıldığı ilçedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve ilk Cumhurbaşkanı olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin bundan sonraki Cumhurbaşkanının ilk adımını attığı yerdir. Burada iyi bir imar planı, kentleşme, yeşil alanlar ve düzenli bir büyüme var. Ekrem İmamoğlu ve Mehmet Murat Çalık’ın yönettiği Beylikdüzü’nde kişi başına düşen yeşil alan miktarı 10 metrekareye ulaştı" ifadelerini kullandı.

"Çalık’ın İlk Sözü: Beslenme Saati Aksamasın"
Konuşmasında Mehmet Murat Çalık’ın sosyal belediyecilik anlayışına da vurgu yapan Özel, “2014-2019 yılları arasında Ekrem Başkan, 2019’dan beri Mehmet Murat Başkan büyük işlere imza attılar. Beylikdüzü'nde SGK’nın arazisini belediyenin parasıyla satın alarak kent ormanı yapan iki kahramandır onlar. Gözaltına alınan Mehmet Murat Çalık’ın ilk mesajı ‘Beslenme Saati uygulaması aksamasın’ oldu. Her gün 2 bin çocuğun okulda beslenmesini sağlayan bir başkanın önceliği yine çocuklarımız oldu. O çocukların annelerinin duası bize yeter” dedi.
"Deprem Bölgesinde İlk Yardıma Koşan Başkan"
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Mehmet Murat Çalık’ın sahada aktif rol aldığını hatırlatan Özel, “Deprem olduğunda, belediye başkanlarını Hatay'a yönlendirmek için aradığımızda Çalık zaten oradaydı. Şehir plancılığı bilgisiyle bir proje çizdi, önce 400 çadır kuruldu, ardından alt yapısıyla beraber modern bir konteyner kent oluşturuldu. Sonrasında ise o alan devletin yetkililerine devredildi. Hatta o kadar başarılı bir organizasyondu ki, valilik örnek olarak Mehmet Murat Çalık’ın kurduğu konteyner kenti gösteriyordu” diye konuştu.

"Demokratik Hakkımızı Kullanacağız"
Özel, konuşmasının devamında yurttaşları demokratik haklarını kullanmaya davet ederek, “Ne Ekrem Bey’den ne de Murat Bey’den terörist çıkar. Dün akşam yaptığım çağrıyı yineliyorum. Ekrem Başkan’ı, Murat Başkan’ı, demokrasiyi ve ülkesini seven herkesi bu akşam meydanlara davet ediyorum. Direne direne kazanacağız. Amacımız kavga etmek değil, evlatlarımıza sahip çıkmak ve demokratik hakkımızı kullanmaktır" dedi.
Konuşmasının ardından Mehmet Murat Çalık’ın eşi Zehra Çalık’ı evinde ziyaret eden Özel, Çalık ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etmeye geldim” ifadelerini kullandı.
Erol ÖGEDİK: “NEVRUZ”, Umudun, Barışın Kardeşliğin Elçisidir.
İş İnsanı Adem TOPRAK: “NEVRUZ” Berekettir, Dostluk ve Kardeşliktir
İş İnsanı Ertürk KILIÇ; 'NEVRUZ' Yeniliğin, iyiliğin, Bayramıdır
Başkan Nasrettin BAVAŞ; "NEVRUZ" çoçukluğumuzun Unutulmaz Bayramıdır
Mali Müşavir Başkan vekili Turgut TARLIĞ, NEVRUZ Çocukluk Bayramımızdır
Başkan Yardımcısı DOĞRU; "Nevruz Barışın,Umudun Bayramıdır
Eğitimci Bahattin DURMUŞ; "NEVRUZ" Baharın Müjdecisidir
Emin ALAGÖZ: "NEVRUZ" Bereketin Barışın Kardeşliğin Bayramıdır
Esenyurt Bayrama Hazır: İlçe Genelinde Kapsamlı Temizlik Seferberliği
Esenyurt Belediyesi Ramazan Boyunca Her Gün 14 Bin Kişi İftar Sofralarında Ağırlandı!
Seyithan İzsiz'Den, Demokratik Kongo vatandaşı'na Yanıt.
Çanakkale Ruhu Esenyurt’ta Sahneye Taşındı
Seyithan İzsiz İddialara Tek Tek Cevap Verdi
Çekmeköy KAISİAD, Sahur Programında “Birlik Mesajı Verildi
‘Kral Dairesi’ Cennet Sahnesi’nde Prömiyer Yaptı
Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
3. Geleneksel Çanakkale Geçilmez Satranç Turnuvası’nda Hamleler Konuştu
Esenyurt’ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin “Minnet ve Vefa” İftarı
Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı
Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.
İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu
Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...
Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu
Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi
BTP'den İran açıklaması
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
Yükleniyor





















