-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,27% -0,05
-
GRAM ALTIN
6676,25% 0,82
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
RUNTALYA Maratonu büyük coşkuya sahne oldu
RUNTALYA Maratonu büyük coşkuya sahne oldu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Runtalya Maratonuna binlerce sporsever katıldı. 65 ülkeden 1800'ü yabancı yaklaşık 10 bin koşucunun katıldığı maraton heyecanlı anlara sahne oldu.
ANTALYA (İGFA) - Atatürk Kültür Merkezi önünden başlayan yarışların startını Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Hasan Akkoyun ve kent protokolü verdi. Başkan Vekili Hasan Akkoyun, maraton kapsamında gerçekleştirilen halk koşusuna katılarak, sporcuların heyecanına ortak oldu. 65 ülkeden 1800'ü yabancı yaklaşık 10 bin koşucunun katılımıyla 5K, 10K, 21K, 42K, 10K Teams Run yarışları yapıldı. Amatör koşucular bu büyük organizasyonda yer almanın keyfini yaşarken, profesyonel sporcular dereceye girebilmek için ter döktü.
DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
42K maratonunda kadınlar kategorisinde Natalia Kahraman birinci, Shamha Ahmed ikinci ve Luliia Fernas üçüncü oldu. 42K maratonunun erkekler kategorisinde ise Mestan Turhan birinci, Roman Efimov ikinci Aleksey Osokin üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Hasan Akkoyun verdi.
CAM PİRAMİT BAHÇESİNDE ŞÖLEN HAVASI
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Runtalya, Antalyalılara spor ve eğlence dolu iki gün yaşattı. Cam Piramit bahçesinde düzenlenen etkinlikte, çocuklar için oyun alanları, konser alanları, fotoğraf çekilme alanları yer alırken, Runtalya ile birlikte tam bir spor şöleni yaşandı. Cam Piramit bahçesinde düzenlenen etkinliğe 7’den 70’e birçok vatandaş katılım sağladı.
Birbirinden heyecanlı ve neşeli aktivitelere katılım sağlanırken, sosyal sorumluluk projesi kapsamında stantlar açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi de “satın alma sahiplen” sloganıyla sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak için bir stand açtı. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi tırı finish çizgisine yaklaşan sporculara sıcak çorba ikramında bulundu.
Seyithan İzsiz'Den, Demokratik Kongo vatandaşı'na Sert Yanıt.
Çanakkale Ruhu Esenyurt’ta Sahneye Taşındı
Seyithan İzsiz İddialara Tek Tek Cevap Verdi
Çekmeköy KAISİAD, Sahur Programında “Birlik Mesajı Verildi
‘Kral Dairesi’ Cennet Sahnesi’nde Prömiyer Yaptı
Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
3. Geleneksel Çanakkale Geçilmez Satranç Turnuvası’nda Hamleler Konuştu
Esenyurt’ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin “Minnet ve Vefa” İftarı
Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı
Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.
İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu
Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...
Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu
Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi
BTP'den İran açıklaması
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Yükleniyor





















