Saadet Partisi'nin Milletin Vekilleri Partililer Sancaktepe'de Halkla Buluştu

Saadet Partisi

Saadet Partisi’nin düzenlediği ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programları kapsamında gerçekleşen Sancaktepe buluşmasında SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, partililer ve ilçenin kanat önderleriyle bir

 

            Saadet Partisi’nin düzenlediği ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programları kapsamında gerçekleşen Sancaktepe buluşmasında SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, partililer ve ilçenin kanat önderleriyle bir araya geldi.

 

             Programın açılışında konuşan Saadet Partisi  Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Amerika'nın desteğin alan katil İsrail'in  alan  Filistin ve Gazze’de insanlık dışı uyguladığı vahşet ve katliam şiddetle kınadı.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN,  DÜNYA İNSANLIK DIŞI BU VAHŞETİ SEYRETMEMELİ 

          

Programda partililere Sancaktepe'lilere seslenen Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İsrail'in 37 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde öldürülenlerin sayısı 11 bin 180'e yükselirken dünya bu vahşeti durdurmak çaba göstermiyor. Türkiye Siyonist Yahudi İsrail ile hala alışveriş devam ediyor.  BOP ile dünyanın bütün kaçakları Türkiye’yi üs haline getirdi. Ahlaksızlık toplumsal yozlaşma aldı başını gitti. Eğitim sistemi çöktü. ülkenin gelecek nesli elden gidiyor” şeklinde konuştu.

            Programa SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, Siyası parti temsilcileri, Sivil Toplum örgütleri, muhtarlar Sadet partisinin ilçe yöneticileri, Sancaktepe 'nin renkli simaları katıldı.

BAŞKAN  ÖZTÜRK, FİLİSTİN'DE 11 BİN ŞEHİDİMİZ VAR.

            İsrail’in Filistin ve Gazze katliamlarını çok sert dille lanetleyen Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Öztürk, bu güne kadar 11 bin 180, 8 binden fazlasının çocuk ve kadın olduğunu dolayısıyla Filistinde 11 Şehidimiz var.

BAŞKAN  ÖZTÜRK, MİLLET İTTİFAKI BU VAHŞET MÜSAADE ETMEYECEKTİ.

             “Bu nasıl bir zalimlik, nasıl bir vahşet, nasıl bir katliam” diyerek ser cümlelerle israili kınayan  Öztürk; “Zulmü sadece izliyoruz. Eşkıya kimden alıyor bu cesareti? Neden dur diyemiyoruz? Millet ittifakı işbaşında olsaydı, bunlar bunu yapamayacaktı” dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK: AKP'YE YÜKLENDİ NE ZAMAN YÜZÜMÜZ GÜLECEK

            22 yıldır iktidarda olan AKP'ye seslenen Baykan Öztürk; “Bu korku daha nereye kadar sürecek. Bombaları ekrandan normal bir şeymiş gibi izliyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın bir sözü var. Diyorki, ‘Sana İsrail ile savaş diyen yok ama ülkeni koru.’ Zalimliğe eşkıyalığa dur demeliyiz.  Yeryüzünün namusu bize emanet edilmiştir. Zincirleri kıra kıra duvarları yıka yıka Amerika’ya karşı güzel şeyler yapacağız. Milli meselelerde omuz omuza koşmamız lazım. Yanlış tartan siyasileri sandıkla indirmesini bileceğiz. Siyasetin sağı solu yok. İnşallah geleceğimiz iyi olur. Bunun için hepimizin atması gereken adımlar var.”

Milletvekili Çalışkan; “ Türkiye Siyonist Yahudi İsrail ile hala alışveriş devam ediyor

            Daha sonra mikrofona davet edilen  Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’“İçimizi yakan zulme sadece üzülmek miting yapmak boş boş konuşmak yetmiyor. diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü: Her türlü ticaret, mal mülk satışı, alışı ve tüm ilişkiler devam ediyor. 

            İncirlik ve Malatya Kürecik hala faaliyette ama üzülüyoruz. Sembollerle mesaj vermeye meraklılar sadece protesto ediyorlar. 

            BOP’a hala destek mesajları mı veriyorsunuz? Katillere en fazla desteğin bu topraklardan gitmesine içimiz daha çok yanıyor. Siyonist Yahudi İsrail ile hala alışveriş devam ediyor. Antalya’dan Kıbrıs’a oradan Telaviv’e 150 milyon dolar harcanarak su akıtılıyor. Oradan da bu su geri ambalajlı olarak satın alınıyor. Biz destek vermeye devam ettiğimiz sürece bu cinayetler ve zulüm artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, REFAHYOL İKTİDARINDA ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATILDI            

             “Ama bu durum birilerinin işine gelmedi ve yeni bir iktidarı türlü türlü oyunlarla işbaşına getirdiler. Büyük Ortadoğu projesi BOP anlaşması gereği tüm kaynakları peşkeş çektiler. TC vatandaşlığı dahil bütün mülkler yabancılara satıldı. 

            BOP ile dünyanın bütün kaçakları Türkiye’yi üs haline getirdi. Ahlaksızlık toplumsal yozlaşma aldı başını gitti. Eğitim sistemi çöktü. ülkenin gelecek nesli elden gidiyor” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, ÖĞRENCİLER DIŞARIYI GİDİYOR 

            Hukuksuzluk karşısında daha fazla dayanamayan  “Tıp mezunları ülkeyi terk ediyor. İki kişilik ailenin açlık sınırı 14 bin lira olmuş. Emeklilerin hak ortada.

             Yüzde 80 nüfus asgari ücrete talim ediyor. Bir tarafta AVM kuyruğunda insanlar bir tarafta lüks araçlar, diğer tarafta yüzde 99 ezilen nüfus. Millet umutsuz, huzursuz ve geleceğe güvenle bakamıyor. Yüz milyarlar faize gidiyor. Ana para borç yerinde sayıyor. Milyonlarca insan tam 2 milyon aile boşandı. Çünkü toplum huzursuz. Bu sayı 10 milyon insanı etkiledi. Evet yol köprü yaptılar ama ülkenin geleceğini yok ettiler. Yollar, köprüler garantili. Saadet Partisi tüm bu durumlar karşında rahatsız. Biz bu gidişattan memnun değiliz. Onu için Millet ittifakı masasında ye aldık, ama olmadı. Olsaydı bu katliamlar, zulüm, savaş gözyaşı ve cinayetler olmazdı” dedi.

SAADET PARTİSİ HEYETİ ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

            ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programları kapsamında gerçekleşen Sancaktepe buluşmasında Saat Partisi Hatay  Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan,  Saadet Partisi  Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk,  partililer ve ilçenin kanat önderleriyle birlikte Sancaktepe merkezinde esnaf ve işyerlerinde vatandaşlara sorunlarını dinlediler.

Turan AKTÜRK/İstanbul/Serhat Birikim

 

 

 

 

 

BAŞKAN ÖZTÜRK. ERBAKAN HOCA İMZALI SAATİ VEKİLE HEDİYE ETTİ

            Toplantını sonunda Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a,  Erbakan Hoca imzalı bir saat hediye etti.

 

SOSYA



Başkan KAÇALİ, Azerbaycan Cumhuriyetinin 107. Yılını Kutladı

İstanbul’da Barış İçin Tarihi Zirve

Trump’tan İstanbul Açıklaması

Erdoğan ve Zelenskiy Ankara’da Buluşuyor

Ford İşçileri Almanya’da Grevde

Trump’tan Orta Doğu Çıkarması

Zelenskiy Türkiye’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Görüşme

Türkiye Terörsüz Geleceğe Yaklaştı

Papa LEO'dan Barış Çağrısı

Son Gün 31 Temmuz 2025

Enerji Piyasasında Petrol ve Gaz Fiyatları Nereye Gidiyor?

Bölgesel Savaş Petrol Fiyatlarını Neden Yükseltti..?

İran’dan Doğal Gaz Sevkiyatı Varmı?

64 Milyar Dolarlık Dev Yatırım

AB Ortalamasının Gerisinde

TEMPO TV. Gazetecilerle Gündem’de Bu Hafta: ALİ AKÜZÜM Konuk Olacak

ALTIN FİYATLARINDA YENİ HEDEF 3 BİN 500 DOLAR

MAYIS AYI ENFLASYON VERİLERİ SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

Emeklilere Müjde

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Sporla Dolu Bir Yaz Başlıyor…

Ju Jıtsu Şampiyonası Çorum’da Nefes Kesti

Avrupa'da Altın Kazanan Bilekler…

İstanbul’un Fethinin İzinden Konvoy Coşkusu

Geleceği Netlik Kazandı İmzayı Attı

Esenyurtlu Cimnastikçilerden Türkiye Derecesi

Avcılar Belediye Cihangirspor Kadınlar 2.Lige Yükselme finalinde

Fenerbahçe’yi Farklı Geçtiler…

Galatasaray Taraftarı Silva İçin Geri Sayımda

Esenyurt Belediyesinden Özel Çocuklara Atla Terapi Etkinliği

Göle kültür ve kaşar festivali için yeni bir vizyon ihtiyacı

Turizmci Ersin ÖZKURT; Bölgeni kurtuluşu Yayla Turizmidir

Cihan Akman, Lale Festivali Muş’un Dünyaya Açılan Kapısıdır

Cafer Yağcı, Göle’nin Organik Ürünlerinin Gözü Dünya Pazarlarında Olmalı

Emekli İnfaz ve Koruma Memurunun 4. Kitabı

Genç şair Eren Güler’den yüreklere dokunan bir eser…

Esenyurt’ta Linç Kültürü Masaya Yatırılıyor

“Temel Eğitimde Paydaş odaklı Yönetim” Adlı Kitap Çıktı

Ömer AMED'in Lansman Gecesi Muhteşem Oldu

LOZAN YOLU ÇOK ÇETİN BİR YOLDU.

Göle kültür ve kaşar festivali için yeni bir vizyon ihtiyacı

Tecrübeli Ormancı ÖZALP, Ardahan Göle Ve Ormanlarımız Eriyor

İzmir Göle Derneği, Göle Kaşar Festivali Kutladı

Genel Müdür ŞEREFOĞLU, Göle Festivalin Umutları Büyütmeli

Turizmci Ersin ÖZKURT; Bölgeni kurtuluşu Yayla Turizmidir

Başkan Ozan DOĞRU; Festivalleri Ulusal boyutta yapmalıyız

Cihan Akman, Lale Festivali Muş’un Dünyaya Açılan Kapısıdır

Av. Ertan Akbaba: Festivaller Bölgesel Kalkınmanın Anahtarı Olmalı”

Cafer Yağcı, Göle’nin Organik Ürünlerinin Gözü Dünya Pazarlarında Olmalı

Esenyurt Belediyesi Roman Kültür Evi Yenilendi, Yeni Kurslarla Hizmete Başladı

Avcılar’da Tevhiden İmar Artışı İle Kentsel Dönüşümün Önü Açılıyor

Son Gün 31 Temmuz 2025

1 Ton Kaçak Et Ele Geçirildi

Akçansa'dan Bir İlk Herkes İçin Eşit Erişim

48 Bin Kanser Hastasına Umut

Mahmut Cömert: "Edirne Teşkilatımız Stratejik Önemde"

Sokağa Atılan Dilber Teyze’ye Esenyurt Belediyesi Sahip Çıktı!

Güzel’den Yeni Kaymakam’a Ziyaret

Hayri Erçağ, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dağ; Esenyurt’un Geleceğine Sahip Çıkacağız…

Yangın Hayatı Felç Etti

Geçmişe Yolculuk Festivaline Büyük İlgi

Enerji Piyasasında Petrol ve Gaz Fiyatları Nereye Gidiyor?

Gaz Fiyatları Neden Düşüşe Geçti?

Emekli İnfaz ve Koruma Memurunun 4. Kitabı

Bakan Murat Kurum’dan Esenyurt’a Temizlik Desteği: 8 Yeni Atık Aracı Hibe Edildi!

Başkan Vekili Can Aksoy’tan Fatih Mahallesi’ne Hizmet Atağı!

Türk Kızılayı’ndan Öğrencilere Moral Dolu Destek

kü Ocakları'ndan "Ormanlarımız Yanmasın" Çağrısı…

Işık, İlçe Yönetimini Açıkladı!

Yükleniyor