Tarih: 29.06.2024 01:44

Sermir Burkay Kaya, Esenyut Belediyesini Basın Yayın Müdürü Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt Belediyesi önceki dönem akıllı ulaşım sistemleri müdürlüğünü yürüten daha sonra Dış ilişkiler müdürlük görevini yapan Sermir Burkay Kaya, Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü olarak atanınca iki müdürlüğü birlikte yürütecek 

31 Mart 2024 Tarihide yapılan yerel seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer, Kadrosunu kurarken Esenyurt Belediyesi önceki dönem Dış ilişkiler müdürü Sermir Burkay Kaya’yı Esenyurt Belediyesi basın ve yayın Müdürü olarak atandı

Esenyurt Belediyesi önceki dönem Dış ilişkiler müdürü ve Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Sermir  Burkay Kaya’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Sermir Burkay KAYA Kimdir

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümlerini bitirdi. 

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Küresel Siyaset Yüksek Lisans programını tamamladı. Yüksek lisans eğitiminde değişim programıyla Amerika Birleşik Devletlerleri’nde NYU, Boston Collage ve Harvard Üniversitelerinde eğitim aldı.

 İş hayatında ticaretle uğraştı, muhasebe, finans ve proje yazımı gibi alanlarda çalıştı. 

Aynı zamanda amatör fotoğrafçılık, grafik-tasarım ve metin editörlüğüyle uğraştı. Esenyurt Belediyesi’nde proje yazımı/yönetimi, süreç iyileştirme ve iş analizi, stratejik yönetim süreçlerinde görev aldı. 

Belediye kariyerinde 5 projenin yazımı ve uygulamanmasında rol aldı. Kamu İhale Mevzuatı, Proje Yazım ve Yönetimi Eğitici Eğitmenliği ve Global Liderlik Forumu sertifikalarına sahip.

Burhan AYDIN/Esenyurt/Siyasal Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —